" Menú octubre "
|
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
|
29/09/2025 |
30/09/2025 |
01/10/2025 |
02/10/2025 |
03/10/2025 |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
ENSALADILLA |
FABAS ESTUFADAS |
ENSALADA TROPICAL |
|
LOMBO
EN SALSA DE PIQUILLOS |
FIDEUA DE PEIXE |
TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ |
||
|
PATACAS GUISADAS |
|
|
||
|
MAZA |
LARANXA |
KIWI |
||
|
|
|
Vaso
de leite.
Pan multicereais
con queixo fresco.
Zume de
laranxa natural |
Iogur
natural. Galletas
tipo María.
Froita fresca |
Vaso de
leite. Biscoito
caseiro. Froita
fresca |
|
|
|
Arroz salteado con
taquiños de bacallao e berenxena |
Chícharos con dados de polo e quinoa |
Pescada a prancha con ensalada de tomate |
|
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
||
|
06/10/2025 |
07/10/2025 |
08/10/2025 |
09/10/2025 |
10/10/2025 |
|
XUDIAS CON OVO RELADO |
LENTELLAS
ESTUFADAS |
PASTA SALTEADA
CON VERDURAS |
CREMA VEXETAL |
PASTA INTEGRAL
A NAPOLITANA |
|
GUISO DE PORCO
CON PATACAS |
PESCADA O FORNO |
TORTILLA
DE PATACA |
POLO STROGONOF |
POTAXE DE GARAVANZOS CON BACALLAO |
|
|
ENSALADA
DE LEITUGA
E MILLO |
TOMATE |
ARROZ |
|
|
MAZA |
LARANXA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso
de leite.
Cereais de
avena. Froita
fresca |
Vaso
de leite.
Galletas tipo
María. Zume
de laranxa natural |
Iogur
natural. Pan
tostado con
tomate e
aceite de
oliva. Froita
fresca |
Vaso
de leite.
Pan con
tomate e
xamón serrano.
Froita fresca |
Vaso
de leite.
Torradas con
aceite de
oliva e queixo.
Froita fresca |
|
Lasaña de peixe e espinacas |
Ensalada con dados de polo |
Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado |
Cous cous con salmón e porros |
Brocoli salteado con lombo e patacas asadas |
|
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
|
13/10/2025 |
14/10/2025 |
15/10/2025 |
16/10/2025 |
17/10/2025 |
|
CREMA
DE CABACIÑA |
ENSALADA COMPLETA |
FABAS ESTUFADAS |
SOPA DE CABELLIN |
CREMA CAMPEIRA |
|
MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL |
PUCHERO
DE POLO |
PESCADA A GALEGA |
ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE |
RABAS |
|
|
|
BROCOLI
CON CENORIA |
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS |
LEITUGA
E TOMATE |
|
PERA |
FROITA |
LARANXA |
IOGUR NATURAL |
KIWI |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso
de leite.
Pan integral
con aceite
de oliva
e peituga de pavo
cocida. Zume de laranxa natural |
Vaso
de leite.
Cereais con
mel. Froita
fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con
tomate e aceite de
oliva. Froita fresca |
Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa
natural |
Vaso
de leite.
Biscoito caseiro.
Froita fresca |
|
Minestra de verduras con polo e arroz integral |
Tenreira asada con cenoria e arroz basmati |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Xudias con magro e pataca cocida |
Tortilla de berenxena e arroz integral salteado |
|
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
|
20/10/2025 |
21/10/2025 |
22/10/2025 |
23/10/2025 |
24/10/2025 |
|
CALDO
GALEGO |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
CEMA DE CENORIA |
PASTA INTEGRAL SALTEADA CON ALLO
E PEREXIL |
LENTELLAS A CASEIRA |
|
PESCADA A MARIÑEIRA |
TENREIRA
GUISADA CON
FIDEOS |
XAMONCIÑOS DE POLO ASADOS |
XARDA O FORNO |
FILETE RUSO EN SALSA CASTELLANA |
|
ARROZ O
FORNO |
|
PATACAS ASADAS |
LEITUGA, MILLO E OLIVAS |
PURE DE CENORIA |
|
IOGUR
NATURAL |
LARANXA |
PLATANO |
PERA |
MAZA |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume
de laranxa natural |
Vaso de
leite. Torradas
con xamón
cocido. Froita fresca |
Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo María.
Zume de laranxa natural |
Vaso de
leite. Torradas
con xamón
serrano. Froita fresca |
|
Salteado de tenreira con cenorias e patacas |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Rapante a prancha con xardiñeira e patacas |
Dados de lombo salteado con xudias |
Fideos con lombo e verduras |
|
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
|
27/10/2025 |
28/10/2025 |
29/10/2025 |
30/10/2025 |
31/10/2025 |
|
CREMA DE BROCOLI
E CENORIA |
ARROZ MILANESA |
FABAS ESTUFADAS |
CREMA DE CABAZA |
NON LECTIVO |
|
ESTUFADO
DE PAVO |
PESCADA EN SALSA VERDE |
LOMBO NATURAL ADUBADO |
TORTILLA DE PATACA |
|
|
|
CHÍCHAROS
E CENORIAS |
ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE |
LEITUGA, CENORIA
E OLIVAS |
|
|
PERA |
MAZA |
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
|
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de
leite. Cereais con mel. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite.
Pan integral con aceite de oliva e xamón cocido.
Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo María.
Zume de laranxa natural |
Vaso
de leite.
Cereias. Froita
fresca |
|
|
Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida |
Tenreira asada con minestra de verduras |
Arroz salteado con
taquiños de salmón
e berenxena |
Rapante a prancha con cous cous de verduras |
|
|
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
|
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
Comentarios
Publicar un comentario