" Menú octubre "

 

                       

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

29/09/2025

30/09/2025

01/10/2025

02/10/2025

03/10/2025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

 

ENSALADILLA

 

FABAS ESTUFADAS

 

ENSALADA TROPICAL

 

LOMBO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

FIDEUA DE PEIXE

 

TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ

 

PATACAS GUISADAS

 

 

 

MAZA

 

LARANXA

 

KIWI

 

 

Vaso de leite. Pan multicereais con queixo

fresco. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Galletas tipo María. Froita

fresca

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

 

Arroz salteado con taquiños de bacallao e berenxena

 

Chícharos con dados de polo e quinoa

 

Pescada a prancha con ensalada de tomate

Lácteo

Lácteo

Lácteo

06/10/2025

07/10/2025

08/10/2025

09/10/2025

10/10/2025

 

XUDIAS CON OVO RELADO

 

LENTELLAS ESTUFADAS

 

PASTA SALTEADA CON VERDURAS

 

CREMA VEXETAL

 

PASTA INTEGRAL A NAPOLITANA

 

GUISO DE PORCO CON PATACAS

 

PESCADA O FORNO

 

TORTILLA DE PATACA

 

POLO STROGONOF

 

POTAXE DE GARAVANZOS CON BACALLAO

 

 

ENSALADA DE LEITUGA E MILLO

 

TOMATE

 

ARROZ

 

 

MAZA

 

LARANXA

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

PLATANO

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de

laranxa natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón

serrano. Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e

queixo. Froita fresca

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Ensalada con dados de polo

 

Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado

 

Cous cous con salmón e porros

 

Brocoli salteado con lombo e patacas asadas

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

13/10/2025

14/10/2025

15/10/2025

16/10/2025

17/10/2025

 

CREMA DE CABACIÑA

 

ENSALADA COMPLETA

 

FABAS ESTUFADAS

 

SOPA DE CABELLIN

 

CREMA CAMPEIRA

 

MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

PUCHERO DE POLO

 

PESCADA A GALEGA

 

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

RABAS

 

 

 

BROCOLI CON CENORIA

ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS

 

LEITUGA E TOMATE

PERA

FROITA

LARANXA

IOGUR NATURAL

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e

peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Minestra de verduras con polo e arroz integral

 

Tenreira asada con cenoria e arroz basmati

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Xudias con magro e pataca cocida

 

Tortilla de berenxena e arroz integral salteado

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

20/10/2025

21/10/2025

22/10/2025

23/10/2025

24/10/2025

 

CALDO GALEGO

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

 

CEMA DE CENORIA

 

PASTA INTEGRAL SALTEADA CON ALLO E PEREXIL

 

LENTELLAS A CASEIRA

 

PESCADA A MARIÑEIRA

 

TENREIRA GUISADA CON FIDEOS

 

XAMONCIÑOS DE POLO ASADOS

 

XARDA O FORNO

 

FILETE RUSO EN SALSA CASTELLANA

 

ARROZ O FORNO

 

 

PATACAS ASADAS

 

LEITUGA, MILLO E OLIVAS

 

PURE DE CENORIA

 

IOGUR NATURAL

 

LARANXA

 

PLATANO

 

PERA

 

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón cocido.

Froita fresca

Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón serrano.

Froita fresca

 

Salteado de tenreira con cenorias e patacas

 

Arroz salteado con bacallao e verduras

 

Rapante a prancha con xardiñeira e patacas

 

Dados de lombo salteado con xudias

 

Fideos con lombo e verduras

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

27/10/2025

28/10/2025

29/10/2025

30/10/2025

31/10/2025

 

CREMA DE BROCOLI E CENORIA

 

ARROZ MILANESA

 

FABAS ESTUFADAS

 

CREMA DE CABAZA

 

 

 

 

 

 

NON LECTIVO

 

ESTUFADO DE PAVO

 

PESCADA EN SALSA VERDE

 

LOMBO NATURAL ADUBADO

 

TORTILLA DE PATACA

 

 

CHÍCHAROS E CENORIAS

 

ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE

 

LEITUGA, CENORIA E OLIVAS

PERA

MAZA

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e xamón cocido. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereias. Froita fresca

 

 

Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida

 

Tenreira asada con minestra de verduras

Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena

 

Rapante a prancha con cous cous de verduras

 

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

 

 

 

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú novembro "