| LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
| 30/09/2019 |
01/10/2019 |
02/10/2019 |
03/10/2019 |
04/10/2019 |
| |
ESPINACAS CON BECHAMEL GRATINADA |
LENTELLAS CON VERDURAS E ARROZ |
SOPA DE FIDEOS |
CREMA DE CENORIA |
| |
GUISO DE LURAS CON ARROZ |
TORTILLA PAISANA |
COCIDO (Polo, carne, chourizo, patacas, verdura
e garavanzos) |
PEIXE AZUL (salmón) |
| |
|
ENSALADA (leituga, tomate e cebola) |
|
ESPAGUETES AO ALLO |
| |
FROITA |
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
| Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
| |
LEITE CON BOLERÍA E FROITA |
LEITE, ZUME E CEREAIS |
GALLETAS, IOGUR E FROITA |
CACAO, PAN C/ACEITE E ZUME |
| |
FILETE DE TENREIRA |
PECADA AO VAPOR |
ENSALADA CON ATÚN |
POLO Á PRANCHA |
| |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
| 07/10/2019 |
08/10/2019 |
09/10/2019 |
10/10/2019 |
11/10/2019 |
| MINESTRA DE VERDURAS CON OVO COCIDO |
POTAXE DE GARAVANZOS, VERDURAS E PASTA |
BRÓCOLI CON PATACAS E ALLADA |
ESPAGUETES CON SALSA DE TOMATE |
XUDIAS VERDES CON XAMÓN |
| ARROZ CON TENREIRA E VERDURAS |
TORTILLA DE GAMBAS CON CHAMPIÑÓNS |
SALMÓN O FORNO |
PAVO AO FORNO |
BACALLAU GUISADO CON PATACAS E CHÍCHAROS |
| |
ENSALADA (tomate, cebola e olivas) |
ARROZ CON VERDURAS |
ENSALADA (leituga, maza e millo) |
|
| FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
FROITA |
FROITA |
| Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
| LEITE, GALLETAS E FROITA |
LEITE, PAN E MARMELADA |
CACAO, ZUME, PAN CON ACEITE |
LEITE, CEREAIS E FROITA |
LEITE, BISCOITO E FROITA |
| LURAS Á PRANCHA |
PEITUGA DE POLO Á PRANCHA |
SÁNDWICH COMPLETO |
PESCADA COCIDA |
COSTELETA CON ENSALADA |
| LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
| 14/10/2019 |
15/10/2019 |
16/10/2019 |
17/10/2019 |
18/10/2019 |
| CREMA DE VERDURAS (cenoria e porro) |
ESTUFADO DE FABAS CON ARROZ E VERDURAS |
COLIFLOR CON ALLADA |
CREMA DE CHÍCHAROS CON PICATOSTES |
ENSALADILLA DE PASTA DE CORES |
| MILANESA DE POLO |
REVOLTO DE OVOS E BACALLAU |
PESCADA EN SALSA VERDE |
COELLO AO FORNO |
FILETE DE ATÚN |
| ENSALADA (pataca, pementos, remolacha e tomate) |
|
|
PATACAS COCIDAS |
CON ARROZ CON VERDURAS |
ENSALADA (leituga, tomate e cebola) |
| FROITA |
FROITA |
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
| |
|
|
|
|
| ZUME, QUEIXO C/PAN |
GALLETAS, IOGUR E FROITA |
LEITE CON BISCOITO E FROITA |
LEITE, ZUME, PAN E MANTEIGA |
LEITE, TOSTADAS E FROITA |
| RAPANTE Á PRANCHA |
PEITUGA DE PAVO |
FILETE DE TENREIRA |
TORTILLA FRANCESA CON GAMBAS |
LOMBO ADUBADO Á PRANCHA |
| LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
| 21/10/2019 |
22/10/2019 |
23/10/2019 |
24/10/2019 |
25/10/2019 |
| CALDO DE REPOLO |
TOSTA DE SARDIÑAS CON TOMATE NATURAL |
CREMA DE VERDURAS (cabaciña e cabaza) |
SOPA DE PEIXE E ESTRELIÑAS |
CHÍCHAROS CON XAMÓN |
| LOMBO DE PORCO |
GRELOS CON OVO COCIDO, PATACAS E CHOURIZO |
FILETE DE PESCADA Á ROMANA |
OVOS CON PISTO DE VERDURAS E PATACAS |
CANELÓNS DE ATÚN E VERDURAS |
| ARROZ CON PEMENTOS |
|
PATACAS COCIDAS E ENSALADA DE TOMATE |
|
|
| FROITA |
FROITA |
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
| |
|
|
|
|
| LEITE, CACAO, CEREAIS E FROITA |
LEITE, ZUME, GALLETAS |
LEITE, FROITA PAN E MANTEIGA |
QUEIXO, FROITOS SECOS E FROITA |
LEITE CON CEREAIS E ZUME |
| ENSALADA CON FROITOS SECOS E ATÚN |
MACARRÓNS BOLOÑESA |
POLO Ó FORNO |
PESCADA |
PEITUGA DE PAVO |
| LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
| 28/10/2019 |
29/10/2019 |
30/10/2019 |
31/10/2019 |
01/11/2019 |
| BRÓCOLI CON PATACAS E ALLADA |
ESPINACAS CON BECHAMEL GRATINADA |
LENTELLAS CON VERDURAS E ARROZ |
|
|
| POLO ASADO |
GUISO DE LURAS CON ARROZ |
TORTILLA PAISANA |
NON LECTIVO |
|
| PURÉ DE PATACA E ENSALADA (LEITUGA, CENORIA E
MILLO) |
|
ENSALADA (leituga, tomate e cebola) |
|
|
| FROITA |
FROITA |
FROITA |
|
|
| |
|
|
|
|
| LEITE, ZUME, GALLETAS E MARMELADA |
LEITE CON BOLERÍA E FROITA |
LEITE, ZUME E CEREAIS |
|
|
| REVOLTO DE ESPINACAS |
FILETE DE TENREIRA |
PECADA AO VAPOR |
|
|
| LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron
planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados
con materias primas de 1ª calidade |
Comentarios
Publicar un comentario