" Menú de novembro "



LUNS MARTES MÉRCORES XOVES VENRES

04/11/2019 05/11/2019 06/11/2019 07/11/2019 08/11/2019

MINESTRA DE VERDURAS CON OVO COCIDO POTAXE DE GARAVANZOS, VERDURAS E PASTA BRÓCOLI CON PATACAS E ALLADA ESPAGUETES CON SALSA DE TOMATE XUDIAS VERDES CON XAMÓN

TENREIRA CON ARROZ E VERDURAS TORTILLA CON GAMBAS E CHAMPIÑÓNS SALMÓN O FORNO PAVO O FORNO BACALLAU GUISADO 



ENSALADA (tomate, cebola e olivas) ARROZ CON VERDURAS ENSALADA (leituga, maza e millo) PATACAS E CHÍCHAROS

FROITA IOGUR NATURAL FROITA FROITA FROITA

Almorzo e cea recomendado.

LEITE, GALLETAS E FROITA LEITE, PAN E MARMELADA CACAO, ZUME, PAN CON ACEITE LEITE, CEREAIS E FROITA LEITE, BISCOITO E FROITA

LURAS A PRANCHA PEITUGA DE POLO A PRANCHA SÁNDWICH COMPLETO PESCADA COCIDA COSTELETA CON ENSALADA

LÁCTEO FROITA LÁCTEO LÁCTEO LÁCTEO

11/11/2019 12/11/2019 13/11/2019 14/11/2019 15/11/2019

CREMA DE VERDURAS (cenoria e porro) ESTUFADO DE FABAS CON ARROZ E VERDURAS COLIFLOR CON ALLADA CREMA DE CHÍCHAROS CON PICATOSTES ENSALADILLA DE PASTA DE CORES

MILANESA DE POLO  REVOLTO DE OVOS E BACALLAU PESCADA EN SALSA VERDE COELLO O FORNO  ATÚN

ENSALADA (pataca, pementos, remolacha e tomate)

PATACAS COCIDAS CON ARROZ CON VERDURAS ENSALADA (leituga, tomate e cebola)

FROITA FROITA FROITA IOGUR NATURAL FROITA



ZUME, QUEIXO C/PAN GALLETAS, IOGUR E FROITA LEITE CON BISCOITO E FROITA LEITE, ZUME, PAN E MANTEIGA LEITE, TOSTADAS E FROITA

RAPANTE A PRANCHA PEITUGA DE PAVO FILETE DE TENREIRA TORTILLA FRANCESA CON GAMBAS LOMBO ADUBADO A PRANCHA

LÁCTEO LÁCTEO LÁCTEO FROITA LÁCTEO

18/11/2019 19/11/2019 20/11/2019 21/11/2019 22/11/2019

CALDO DE REPOLO TOSTA DE SARDIÑAS CON TOMATE NATURAL CREMA DE VERDURAS (cabaciña e cabaza) SOPA DE PEIXE E ESTRELIÑAS CHÍCHAROS CON XAMÓN

LOMBO DE PORCO GRELOS CON OVO COCIDO, PATACAS E CHOURIZO FILETE DE PESCADA A ROMANA  OVOS CON PISTO DE VERDURAS E PATACAS CANELÓNS DE ATÚN E VERDURAS

ARROZ CON PEMENTOS PATACAS COCIDAS E ENSALADA DE TOMATE

FROITA FROITA FROITA IOGUR NATURAL FROITA


LEITE, CACAO, CEREAIS E FROITA LEITE, ZUME, GALLETAS LEITE, FROITA PAN E MANTEIGA QUEIXO, FROITOS SECOS E FROITA LEITE CON CEREAIS E ZUME

ENSALADA CON FROITOS SECOS E ATÚN MACARRÓNS BOLOÑESA POLO Ó FORNO PESCADA  PEITUGA DE PAVO

LÁCTEO LÁCTEO LÁCTEO FROITA LÁCTEO

25/11/2019 26/11/2019 27/11/2019 28/11/2019 29/11/2019

BRÓCOLI CON PATACAS E ALLADA ESPINACAS CON BECHAMEL GRATINADA LENTELLAS CON VERDURAS E ARROZ SOPA DE FIDEOS CREMA DE CENORIA

POLO ASADO GUISO DE LURAS CON ARROZ TORTILLA PAISANA COCIDO (Polo, carne, chourizo, patacas, verdura e garavanzos) PEIXE AZUL (salmón)

PURÉ DE PATACA E ENSALADA (LEITUGA, CENORIA E MILLO) ENSALADA (leituga, tomate e cebola) ESPAGUETES O ALLO

FROITA FROITA FROITA IOGUR NATURAL FROITA



LEITE, ZUME, GALLETAS E MARMELADA LEITE CON BOLERÍA E FROITA LEITE, ZUME E CEREAIS GALLETAS, IOGUR E FROITA CACAO, PAN C/ACEITE E ZUME

REVOLTO DE ESPINACAS FILETE DE TENREIRA PECADA O VAPOR ENSALADA CON ATÚN  POLO A PRANCHA

LÁCTEO LÁCTEO LÁCTEO FROITA LÁCTEO












Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas de 1ª calidade


Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú outubro "

" Menú febreiro "