LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
06/01/2020 |
07/01/2020 |
08/01/2020 |
09/01/2020 |
10/01/2020 |
|
|
LENTELLAS CON VERDURAS E ARROZ |
SOPA DE FIDEOS |
CREMA DE CENORIA |
FESTIVO |
NON LECTIVO |
TORTILLA PAISANA |
COCIDO (Polo, carne, chourizo, patacas, verdura
e garavanzos) |
PEIXE AZUL (salmón ) |
|
|
ENSALADA (leituga, tomate e cebola) |
|
ESPAGUETTI O ALLO |
|
|
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
|
|
|
|
|
|
|
LEITE, ZUME E CEREAIS |
GALLETAS, IOGUR E FROITA |
CACAO, PAN C/ACEITE E ZUME |
|
|
PECADA O VAPOR |
ENSALADA CON ATÚN |
POLO A PRANCHA |
|
|
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
13/01/2020 |
14/01/2020 |
15/01/2020 |
16/01/2020 |
17/01/2020 |
MINESTRA DE VERDURAS CON OVO COCIDO |
POTAXE DE GARAVANZOS, VERDURAS E PASTA |
BROCOLI CON PATACAS E ALLADA |
ESPAGUETTI CON SALSA DE TOMATE |
XUDIAS VERDES CON XAMÓN |
ARROZ CON TENREIRA E VERDURAS |
TORTILLA CON
GAMBAS CON E CHAMPIÑONS |
SALMON AO FORNO |
PAVO AO FORNO |
BACALLAU GUISADO CON PATACAS E CHÍCHAROS |
|
|
ENSALADA ( tomate, cebola e olivas |
ARROZ CON VERDURAS |
ENSALADA (leituga, maza e millo) |
|
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
FROITA |
FROITA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
LEITE, GALLETAS E FROITA |
LEITE, PAN E MERMELADA |
CACAO, ZUME, PAN CON ACEITE |
LEITE, CEREAIS E FROITA |
LEITE, BISCOITO E FROITA |
LURAS A PRANCHA |
PEITUGA DE POLO A PRANCHA |
SANDWICH COMPLETO |
PESCADA COCIDA |
COSTELETA CON ENSALADA |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
20/01/2020 |
21/01/2020 |
22/01/2020 |
23/01/2020 |
24/01/2020 |
CREMA DE VERDURAS (cenoria e porro) |
ESTUFADO DE FABAS CON ARROZ E VERDURAS |
COLIFLOR CON ALLADA |
CREMA DE CHÍCHAROS CON PICATOSTES |
ENSALADILLA DE PASTA DE CORES |
MILANESA DE POLO |
REVOLTO DE OVOS E BACALLAU |
PESCADA EN SALSA VERDE |
COELLO AO FORNO |
FILETE DE ATÚN |
ENSALADA (pataca, pementos, remolacha e tomate) |
|
|
PATACAS COCIDAS |
CON ARROZ CON VERDURAS |
ENSALADA (leituga, tomate e cebola) |
FROITA |
FROITA |
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
|
|
|
|
|
ZUME, QUEIXO C/PAN |
GALLETAS, IOGUR E FROITA |
LEITE CON BISCOITO E FROITA |
LEITE, ZUME, PAN E MANTEIGA |
LEITE, TOSTADAS E FROITA |
RAPANTE A PRANCHA |
PEITUGA DE PAVO |
FILETE DE TENREIRA |
TORTILLA FRANCESA CON GAMBAS |
LOMBO ADUBADO A PRANCHA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
27/01/2020 |
28/01/2020 |
29/01/2020 |
30/01/2020 |
31/01/2020 |
CALDO DE REPOLO |
TOSTA DE SARDIÑAS CON TOMATE NATURAL |
CREMA DE VERDURAS (cabaciña e cabaza) |
SOPA DE PEIXE E ESTRELIÑAS |
CHÍCHAROS CON XAMÓN |
LOMBO DE PORCO |
GRELOS CON OVO COCIDO, PATACAS E CHOURIZO |
FILETE DE PESCADA Á ROMANA |
PISTO DE VERDURAS CON PATACAS E OVOS |
CANELÓNS DE ATÚN E VERDURAS |
ARROZ CON PEMENTOS |
|
PATACAS COCIDAS E ENSALADA DE TOMATE |
|
|
FROITA |
FROITA |
FROITA |
IOGUR NATURAL |
FROITA |
|
|
|
|
|
LEITE, CACAO, CEREAIS E FROITA |
LEITE, ZUME, GALLETAS |
LEITE, FROITA PAN E MANTEIGA |
QUEIXO, FROITOS SECOS E FROITA |
LEITE CON CEREAIS E ZUME |
ENSALADA CON FROITOS SECOS E ATÚN |
MACARRONS BOLOÑESA |
POLO Ó FORNO |
PESCADA |
PEITUGA DE PAVO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron
planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados
con materias primas de 1ª calidade |
Comentarios
Publicar un comentario