" Menú de decembro"
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
30/11/2020 |
01/12/2020 |
02/12/2020 |
03/12/2020 |
04/12/2020 |
Almorzo
e cea recomendado. |
POTAXE
DE GARAVANZOS, VERDURAS E PASTA |
BROCOLI
CON PATACAS E ALLADA |
ESPAGUETTI
CON SALSA DE TOMATE |
XUDIAS
VERDES CON XAMÓN |
TORTILLA CON GAMBAS E CHAMPIÑONS |
SALMON
O FORNO |
PAVO O
FORNO |
BACALLAO GUISADO CON PATACAS E
CHÍCHAROS |
|
ENSALADA ( tomate, cebola e olivas |
ARROZ CON VERDURAS |
ENSALADA
(leituga, maza e millo) |
|
|
IOGUR
NATURAL |
FROITA |
FROITA |
FROITA |
|
|
LEITE, PAN E MERMELADA |
CACAO, ZUME, PAN CON ACEITE |
LEITE, CEREAIS E FROITA |
LEITE, BISCOITO E FROITA |
|
PEITUGA
DE POLO A PRANCHA |
SANDWICH
COMPLETO |
PESCADA
COCIDA |
COSTELETA
CON ENSALADA |
FROITA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
|
07/12/2020 |
08/12/2020 |
09/12/2020 |
10/12/2020 |
11/12/2020 |
|
FESTIVO |
COLIFLOR
CON ALLADA |
CREMA DE CHÍCHAROS CON PICATOSTES |
ENSALADILLA
DE PASTA DE CORES |
NON LECTIVO |
PESCADA EN SALSA VERDE |
COELLO
O FORNO |
GUISO DE ATÚN |
|
|
PATACAS COCIDAS |
CON ARROZ CON VERDURAS |
|
|
Almorzo
e cea recomendado. |
FROITA |
IOGUR
NATURAL |
FROITA |
|
|
|
LEITE CON BISCOITO E FROITA |
LEITE, ZUME,
PAN E MANTEIGA |
LEITE, TOSTADAS E FROITA |
|
|
FILETE
DE TENREIRA |
TORTILLA FRANCESA
CON GAMBAS |
LOMBO
ADUBADO A PRANCHA |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
||
14/12/2020 |
15/12/2020 |
16/12/2020 |
17/12/2020 |
18/12/2020 |
CALDO DE REPOLO |
SOPA DE
FIDEOS |
CREMA DE VERDURAS (cabaciña e cabaza) |
SOPA DE
PEIXE E ESTRELIÑAS |
CHÍCHAROS
CON XAMON |
LOMBO DE PORCO |
COCIDO (Polo, carne,
chourizo, patacas, verdura
e garavanzos) |
FILETE DE PESCADA A ROMANA |
OVOS CON PISTO DE VERDURAS E PATACAS |
CANELONS DE ATÚN E VERDURAS |
ARROZ CON PEMENTOS |
|
PATACAS COCIDAS E ENSALADA DE TOMATE |
|
|
FROITA |
FROITA |
FROITA |
IOGUR
NATURAL |
FROITA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
LEITE, CACAO, CEREAIS E FROITA |
LEITE, ZUME, GALLETAS |
LEITE, FROITA PAN E MANTEIGA |
QUEIXO, FROITOS SECOS E FROITA |
LEITE CON CEREAIS E ZUME |
ENSALADA CON FROITOS SECOS E ATÚN |
MACARRONS BOLOÑESA |
POLO Ó FORNO |
PESCADA |
PEITUGA DE PAVO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
21/12/2020 |
22/12/2020 |
23/12/2020 |
24/12/2020 |
25/12/2020 |
BROCOLI CON PATACAS E ALLADA |
ESPINACAS CON BECHAMEL GRATINADA |
VACACIONS DE NADAL |
VACACIONS DE NADAL |
VACACIONS DE NADAL |
POLO
ASADO |
GUISO
DE LURAS CON ARROZ |
|||
PURE DE PATACA E ENSALADA (LEITUGA,
CENORIA E MILLO) |
|
|||
FROITA |
FROITA |
|||
Almorzo e cea recomendado. |
|
|||
LEITE, ZUME, GALLETAS E
MERMELADA |
LEITE CON BOLERIA E FROITA |
|
|
|
REVOLTO
DE ESPINACAS |
FILETE DE TENREIRA |
|
|
|
LÁCTEO |
LÁCTEO |
|||
|
||||
|
||||
|
Alimentación
Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as
indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas de 1ª
calidade
Comentarios
Publicar un comentario