" Menú setembro "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
11/09/2023 |
12/09/2023 |
13/09/2023 |
14/09/2023 |
15/09/2023 |
BRECOL A CASEIRA CON
OVO |
ENSALADA TROPICAL |
ENSALADA DE PASTA |
FABAS GUISADAS |
CREMA DE CABAZA
E CABACIÑA |
TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON PATACAS |
GARAVANZOS GUISADOS CON FIDEOS E BACALLAO |
LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS |
XURELO EN SALSA
DE LIMÓN |
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS E PAVO |
|
|
XARDIÑEIRA |
PATACAS
O ROMERO CON ENSALADA DE LEITUGA,
MILLO E CENORIA |
|
IOGUR NATURAL |
NECTARINA |
PLATANO |
MAZA |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, cereais de avena e froita |
Iogur natural, pan tostado con
tomate e aceite de oliva.
Froita |
Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, pan con xamón
serrano. Froita |
Vaso de leite, pan con aceite
de oliva e queixo fresco. Froita |
Cous cous con pescada
e bastonciños de cabaciña |
Tenreira asada con cenorias e arroz blanco |
Lasaña de peixe e espinacas |
Arroz con trociños de tortilla francesa
e ensalada de tomate |
Verduras guisada con atún |
FROITA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
18/09/2023 |
19/09/2023 |
20/09/2023 |
21/09/2023 |
22/09/2023 |
ENSALADA DE LEITUGA, TOMATE, MILLO
E CENORIA CON OVO COCIDO |
CREMA DE CENORIA |
ENSALDA DE FABAS |
ENSALADA PRIMAVERA |
LENTELLAS GUISADAS CON ARROZ |
POLO O CHILINDRON |
GUISO DE LURAS
CON FIDEOS |
TORTILLA DE ESPINACAS |
MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL |
XARDA EN SALSA
VERDE |
PATACAS ESTUFADAS |
|
LEITUGA E TOMATE |
|
CHÍCHAROS |
PERA |
MAZA |
MELOCOTON |
IOGUR NATURAL |
LARANXA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite,
pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, cereais
con mel. Froita |
Vaso de leite,
pan con multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita |
Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita |
Iogur natural, bolachas de avena
con plátano. Zume de laranxa natural |
Codiños salteados con salmón
e brocoli |
Xudias con polo e patacas
cocidas |
Arroz salteado
con taquiños de bacallo e berenxena |
Ensalada de polo |
Minestra de verduras
con taquiños de tenreira e patacas |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
25/09/2023 |
26/09/2023 |
27/09/2023 |
28/09/2023 |
29/09/2023 |
GARAVANZOS CON VERDURAS E CODIÑOS |
ENSALADA DE LIETUGA, ESPINACAS, TOMATE,
MILLO, CENORIAS E OLIVAS |
CREMA DE CABACIÑA |
MACARRONS A NAPOLITANA |
ENSALADA MIXTA
CON OVO |
XURELO
O FORNO |
TENREIRA GUISADA CON PATACAS GUISADAS |
LENTELLAS GUISADAS |
PESACADA A GALEGA |
XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO |
LEITUGA, TOMATE
E CENORIA |
|
|
VERDURAS CON PATACAS RISOLADAS |
ARROZ INTEGRAL |
PERA |
IOGUR NATURAL |
LARANXA |
NECTARINA |
MAZA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite,
cereais de arroz
inflado. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite, pan
con xamón cocido. Froita |
Vaso de leite,
bolachas tipo maria
con marmelada
e manteiga. Froita |
Vaso de leite,
pan multicereais con queixo. Froita |
Vaso de leite con cereais. Froita |
Tortilla de berenxena con patacas o vapor |
Cabaciña rechea
de atún con arroz basmati |
Cous cous de salmón
e porro |
Brocoli con lombo e patacas cocidas |
Lasaña de atún e espinacas |
LÁCTEO |
FROITA |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
LÁCTEO |
|
||||
|
||||
|
Comentarios
Publicar un comentario