" Menú outubro "

 

 

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

02/10/2023

03/10/2023

04/10/2023

05/10/2023

06/10/2023

 

BRECOL A CASEIRA CON OVO

 

ENSALADA TROPICAL

 

ENSALADA DE PASTA

 

FABAS GUISADAS

 

CREMA DE CABAZA E CABACIÑA

TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON PATACAS

GARAVANZOS GUISADOS CON FIDEOS E BACALLAO

 

LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

XURELO EN SALSA DE LIMÓN

ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS E PAVO

 

 

 

XARDIÑEIRA

PATACAS O ROMERO CON ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

IOGUR NATURAL

NECTARINA

PLATANO

MAZA

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón serrano.

Froita

Vaso de leite, pan con aceite de oliva e queixo

fresco. Froita

Cous cous con pescada e bastonciños de cabaciña

Tenreira asada con cenorias e arroz blanco

Lasaña de peixe e espinacas

Arroz con trociños de tortilla francesa e ensalada de tomate

Verduras guisada con atún

FROITA

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

09/10/2023

10/10/2023

11/10/2023

12/10/2023

13/10/2023

ENSALADA DE LEITUGA, TOMATE, MILLO E CENORIA CON OVO COCIDO

 

CREMA DE CENORIA

 

ENSALDA DE FABAS

 

 

 

 

FESTIVO

 

 

 

 

NON LETIVO

POLO O CHILINDRON

GUISO DE LURAS CON FIDEOS

TORTILLA DE ESPINACAS

 

PATACAS ESTUFADAS

 

 

LEITUGA E TOMATE

 

PERA

 

MAZA

 

MELOCOTON

Almorzo e cea recomendado.

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita

 

 

Codiños salteados con salmón e brocoli

Xudias con polo e patacas cocidas

Arroz salteado con taquiños de bacallo e berenxena

 

 

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

16/10/2023

17/10/2023

18/10/2023

19/10/2023

20/10/2023

GARAVANZOS CON VERDURAS E CODIÑOS

ENSALADA DE LIETUGA, ESPINACAS, TOMATE, MILLO, CENORIAS E OLIVAS

 

CREMA DE CABACIÑA

 

MACARRONS A NAPOLITANA

 

ENSALADA MIXTA CON OVO

 

XURELO O FORNO

TENREIRA GUISADA CON PATACAS GUISADAS

 

LENTELLAS GUISADAS

 

PESACADA A GALEGA

 

XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO

 

LEITUGA, TOMATE E CENORIA

 

 

VERDURAS CON PATACAS RISOLADAS

 

ARROZ INTEGRAL

PERA

IOGUR NATURAL

LARANXA

NECTARINA

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón cocido. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite, pan multicereais con queixo.

Froita

Vaso de leite con cereais. Froita

Tortilla de berenxena con patacas o vapor

Cabaciña rechea de atún con arroz basmati

Cous cous de salmón e porro

Brocoli con lombo e patacas cocidas

Lasaña de atún e espinacas

LÁCTEO

FROITA

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

23/10/2023

24/10/2023

25/10/2023

26/10/2023

27/10/2023

 

REPOLO A GALEGA CON OVO COCIDO

 

FABAS ESTUFADAS

 

CREMA CAMPEIRA

 

ENSALADA DE GARAVANZOS

TALLARINS INTEGRAIS CON CHAMPIÑONS

XARDA A MARIÑEIRA

LOMBO NATURAL ADUBADO

FIDEUA DE POLO

TORTILLA DE PATACA

PESCADA EN SALSA DE ALBACHACA

 

ARROZ O FORNO

ENSALADA DE LEITUGA, CEBOLA, MILLO E CENORIA CON PATACA ASADA

 

 

TOMATE FRESCO

 

BRECOL E CENORIA

PLATANO

PERA

IOGUR NATURAL

MAZA

MELOCOTON

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite con cereais de avena. Froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, biscoito caseiro e froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de

laranxa

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zumo de

laranxa natural

Minestra de verduras con dados de tenreira e pataca

Brocoli salteado con salmón e arroz integral

Verduras guisada con atún e patacas

Ensalada de pasta con ovo

Xudias verdes con dados de lombo e arroz branco

LÁCTEO

FROITA

FROITA

FROITA

FROITA

30/10/2023

31/10/2023

01/11/2023

02/11/2023

03/11/2023

 

BRECOL A CASEIRA CON OVO

 

ENSALADA TROPICAL

 

 

 

TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON PATACAS

GARAVANZOS GUISADOS CON FIDEOS E BACALLAO

 

 

 

IOGUR NATURAL

 

 

NECTARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

 

 

 

Cous cous con pescada e bastonciños de cabaciña

Tenreira asada con cenorias e arroz blanco

 

 

 

FROITA

LÁCTEO

 

 

 

 

Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas de calidade

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú febreiro "