" Menú novembro"

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

30/10/2023

31/10/2023

01/11/2023

02/11/2023

03/11/2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

FESTIVO

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

MACARRONS INTEGRAIS CON VERDURAS

TORTILLA DE CABACIÑA

FILETE DE PESCADA EN SALSA VERDE

 

TOMATE NATURAL

 

CHÍCHAROS

 

PERA

 

KIWI

 

 

 

Vaso de leite, pan con xamón serrano.

Froita

Vaso de leite, pan con aceite de oliva e queixo

fresco. Froita

 

 

 

 

Verduras guisada con atún

 

Xudias con polo e patacas cocidas

 

 

 

LÁCTEO

LÁCTEO

06/11/2023

07/11/2023

08/11/2023

09/11/2023

10/11/2023

 

FABAS ESTUFADAS

MINESTRA SALTEADA CON OVO RELADO

 

CREMA DE CABAZA

 

SOPA DE ESTRELIÑAS

BROCOLI A CASEIRA CON ALLO E PEMENTON

 

XURELO EN SALSA DE LIMÓN

 

POLO EN SALSA AS FINAS HERBAS

GARAVANZOS CON VERDURAS E MACARRONS

SAN PEDRO O FORNO CON ALLO E PEREXIL

TENREIRA EN SALSA DE CENORIAS CON PATACAS ESTUFADAS

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E REMOLACHA CON PATACAS O ROMERO

 

ARROZ INTEGRAL

 

ENSALADA DE LEITUGA, CENORIA E OLIVAS

 

LARANXA

PERA

MANDARINA

IOGUR NATURAL

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita

 

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

Iogur natural, bolachas de avena con plátano.

Zume de laranxa natural

Arroz con trociños de tortilla francesa e ensalada de tomate

Salmón a prancha con espinacas salteada con champiñons e piñons

 

Arroz salteado con taquiños de bacallo e berenxena

 

Ensalada de polo

 

Cabaciña rechea de atún con arroz basmati

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

FROITA

LÁCTEO

13/11/2023

14/11/2023

15/11/2023

16/11/2023

17/11/2023

 

CODIÑOS A NAPOLITANA

 

 

CREMA DE CABACIÑA

 

COLIFLOR CON ALLADA

 

LETELLAS A CASEIRA CON OVO

 

POLO O ALLO

 

GARAVANZOS CON ACELGAS E CENORIA

 

GUISO DE LURAS CON ARROZ

 

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

XARDA A MARIÑEIRA

XARDIÑEIRA DE VERDURAS CON PATACA COCIDA

TORTILLA DE PATACA ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE

 

 

 

BRECOL E CENORIA

IOGUR NATURAL

MAZA

PERA

KIWI

MANDARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón cocido. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite, pan multicereais con queixo.

Froita

Vaso de leite con cereais. Froita

 

 

Pescada o forno con dados de cabaciña e cenoria

 

Minestra de verduras con taquiños de tenreira e patacas

 

 

Cous cous de salmón e porro

 

Salteado de lombo, con minestra de verduras e patacas

 

 

Tortilla de berenxena con patacas o vapor

FROITA

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

LÁCTEO

20/11/2023

21/11/2023

22/11/2023

23/11/2023

24/11/2023

 

CHÍCHAROS CON XAMÓN

 

ENSALADA MIXTA CON OVO

 

CALDO VEXETAL

 

FABAS GUISADAS

 

CREMA DE CABAZA E CABACIÑA

PUCHERO DE POLO CON TALLARINS SALTEADOS

GARAVANZOS GUISADOS CON FIDEOS E BACALLAO

 

LOMBO NATURAL ADUBADO O FORNO

 

XURELO O FORNO

ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS E PAVO

 

 

 

PATACAS RISOLADAS

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIA CON PATACAS ASADAS

 

PERA

PLATANO

IOGUR NATURAL

LARANXA

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite con cereais de avena. Froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, biscoito caseiro e froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de

laranxa

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zumo de

laranxa natural

 

Lasaña de atún e espinacas

 

Minestra de verduras con dados de tenreira e pataca

 

Brocoli salteado con salmón e arroz integral

 

Ensalada de pasta con ovo

 

Xudias verdes con dados de lombo e arroz branco

LÁCTEO

LÁCTEO

FROITA

FROITA

FROITA

27/11/2023

28/11/2023

29/11/2023

30/11/2023

01/12/2023

 

CREMA DE COLIFLOR E MAZA

 

XUDIAS CON ALLADA E OVO RELADO

 

CREMA CAMPEIRA

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

 

 

LENTELLAS ESTUFADAS CON ARROZ

 

XARDA GUISADA

RAGOUT DE PORCO EN SALSA CON PATACAS GUISADAS

 

TORTILLA DE CABACIÑA

 

 

FIDEOS

 

TOMATE NATURAL

 

LARANXA

 

IOGUR NATURAL

 

MAZA

 

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón serrano.

Froita

 

 

Cous cous con pescada e bastonciños de cabaciña

 

Tenreira asada con con verduras salteadas

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Verduras guisada con atún

 

FROITA

FROITA

LÁCTEO

LÁCTEO

 

 

 

 

 

Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas de calidade

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú outubro "

" Menú febreiro "