" Menú de xaneiro "


LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

08/01/2024

09/01/2024

10/01/2024

11/01/2024

12/01/2024

 

CREMA CAMPEIRA

 

GARAVANZOS CON CHOURIZO

 

MINESTRA SALTEADA

 

SOPA DE PIÑONS

 

LENTELLAS A CASEIRA

 

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

PESCADA EN SALSA VERDE

 

POLO O ALLO

 

XARDA A MARIÑEIA

 

TORTILLA DE CABACIÑA

 

 

PATACAS O VAPOR CON PEREXIL

 

ARROZ

 

BRECOL E CENORIA

 

LEITUGA E MILLO

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

 

MAZA

 

PERA

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite. Tostas de xamón serrano. Froita

 

Tortilla de francesa con patacas e verduras

 

Verduras con magro salteado e patacas

 

Coliflor salteada con bacallao e pataca

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Peixe o forno con arroz integral

 

 

 

 

 

15/01/2024

16/01/2024

17/01/2024

18/01/2024

19/01/2024

 

CALDO GALEGO

 

SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS

 

FABAS CON VERDURAS

 

CREMA DE CABAZA E CABACIÑA

 

XUDIAS VERDES CON ALLADA E PATACA

 

TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON MACARRONS

 

 

LOMBO NATURAL ADUBADO

 

 

BACALLAO GUISADO CON PATACAS

 

TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ INTEGRAL

 

 

PESCADA O FORNO

 

 

PATACAS ESTUFADAS

 

 

 

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIA

MAZA

IOGUR NATURAL

PERA

LARANXA

PLATANO

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamon serrano.

Froita

Vaso de leite, panc con aciete de oliva e queixo fresco. Froita

 

Cabaciña rechea de atún e pataca cocida

 

Tortilla de berenxena con ensalada de tomate

 

Minestra de verduras con taquiños de lombo

Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña

 

Verduras guisadas con dados de lombo

22/01/2024

23/01/2024

24/01/2024

25/01/2024

26/01/2024

 

CREMA DE XUDIAS

 

LENTELLAS GUISADAS

 

CREMA DE CENORIA

MACARRONS INTEGRAIS CON TOMATE

 

SOPA DE VERDURAS

REDONDO DE PESCADA EN SALSA DE TOMATE E ALBAHACA

 

TORTILLA DE PATACA

 

PAELLA DE POLO CON VERDURAS

 

GARAVANZOS CON BACALLAO

 

GUISO DE PORCO CON PATACAS

 

PATACAS O VAPOR

 

TOMATE NATURAL

 

 

 

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

 

MAZA

 

PERA

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva

e peituga de pavo. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate

e aceite de oliva. Froita

Iogur natural, bolachas de avena con

plátano. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

 

 

Tortilla francesa con ensalada variada

 

 

Fideos con lomo e verduras

 

Salmón a prancha con salteado de verduras e patacas

 

 

Minestra de verduras con taquiños de tenreira

 

 

Ensalada de atún e pataca cocida

29/01/2024

30/01/2024

31/01/2024

01/02/2024

02/02/2024

 

LENTELLAS A CASEIRA CON CHOURIZO

 

CREMA DE COLIFLOR E MAZÁ

 

SOPA DE FIDEOS

 

 

 

POLO ASADO

 

PESCADA EN SALSA DE PORROS

 

LOMBO ASADO

 

MINESTRA SALTEADA

 

CODIÑOS SALTEADOS

 

PATACAS GUISADAS

 

PERA

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

Almorzo e cea recomendado.

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón cocido. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

 

 

 

Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña

 

Xudias verdes con dados de tenreira

 

Brocoli salteado con salmón e pataca

 

 

 

 

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú outubro "

" Menú febreiro "