" Menú Abril "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
01/04/2024 |
02/04/2024 |
03/04/2024 |
04/04/2024 |
05/04/2024 |
|
SOPA DE FIDEOS |
CREMA DE COLIFLOR E MAZA |
LENTELLAS
VEXETAIS |
CREMA DE CENORIA |
VACACIONS SEMANA
SANTA |
TORTILLA DE PATACA |
GUISO DE PORCO
CON PATACAS |
POLO O ALLO |
FIDEOS GUISADOS CON ATÚN |
|
LEITUGA E TOMATE |
|
ARROZ INTEGRAL |
|
Almorzo e cea recomendado. |
IOGUR NATURAL |
PERA |
LARANXA |
PLATANO |
|
Vaso de leite, pan
integral con aceite
de oliva e peituga de pavo. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, cereais
con mel. Froita |
Vaso de leite, bolechas tipo maria con marmelada e manteiga. Froita |
Vaso de leite.
Tostas de xamón
serrano. Froita |
|
Brocoli salteado con bacallao e pataca |
Lasaña de peixe
e espinacas |
Peixe o forno con arroz integral |
Tortilla de francesa
con patacas e verduras |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
|
08/04/2024 |
09/04/2024 |
10/04/2024 |
11/04/2024 |
12/04/2024 |
CREMA DE CABACIÑA |
GARAVANZOS ESTUFADOS |
SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS |
CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL |
CALDO VEXETAL |
MACARRONS INTEGRAIS
CON BOLOÑESA VEXETAL |
TORTILLA DE ATÚN |
ALBONDEGAS
EN SALSA DE TOMATE |
PESCADA A GALEGA |
XAMONCIÑOS
DE POLO O FORNO |
|
ENSALADA DE LEITUGA, CENORIAS E OLIVAS |
ARROZ |
BROCOLI O VAPOR CON PATACAS |
ARROZ |
PERA |
MANDARINA |
KIWI |
MAZA |
IOGUR NATURAL |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, cereais de avena e froita |
Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite de oliva.
Froita |
Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, pan con xamon
serrano. Froita |
Vaso de leite, panc
con aciete de oliva e queixo fresco. Froita |
Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña |
Ensalada de polo |
Salmón o forno salteado con verduras e patacas |
Verduras guisadas con dados de lombo |
Tortilla de berenxena con ensalada de tomate |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
15/04/2024 |
16/04/2024 |
17/04/2024 |
18/04/2024 |
19/04/2024 |
SOPA DE CABELLIN |
FABAS ESTUFADAS |
CREMA DE XUDIAS |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
TALLARINS CON TOMATE |
FILETE DE PESCADA
EN SALSA DE TOMATE E ALBAHACA |
RAGOUT DE PORCO CON PATACAS |
FIDEUA DE POLO |
TORTILLA DE PATACA |
XARDA A MARIÑEIRA |
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS |
|
|
ENSALADA DE LEITUGA, CEBOLA, MILLO E CENORIA |
BRECOL E CENORIA |
MAZA |
KIWI |
PLATANO |
IOGUR NATURAL |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, pan integral con
aceite de oliva e peituga de pavo. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, cereais
con mel. Froita |
Vaso de leite, pan con multicereais con tomate e aceite de oliva.
Froita |
Iogur natural, bolachas de avena con plátano. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita |
Minestra de verduras con taquiños de tenreira |
Tortilla francesa con ensalada variada |
Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena |
Fideos con lomo e verduras |
Escalope de pavo con xardiñeira e pataca |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
22/04/2024 |
23/04/2024 |
24/04/2024 |
25/04/2024 |
26/04/2024 |
CREMA DE CABAZA |
MINESTRA SALTEADA CON XAMÓN |
SOPA DE VERDURAS |
MACARRONS INTEGRAIS
CON CHOURIZO |
SOPA DE ESTRELIÑAS |
POLO AS FINAS HERBAS |
XURELO O FORNO |
LOMBO ASADO |
LENTELLAS
ESTUFADAS CON POLO |
PESCADA O FORNO |
PATACAS GUISADAS |
CODIÑOS |
ARROZ |
|
LEITUGA
E TOMATE |
MANDARINA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
MAZA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, cereais
de arroz inflado. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite, pan con xamón
cocido. Froita |
Vaso de leite, bolechas tipo maria con marmelada e manteiga. Froita |
Vaso de leite. Tostas
de xamón serrano. Froita |
Vaso de leite, panc
con aciete de oliva e queixo fresco. Froita |
Ensalada de atún e pataca cocida |
Xudias verdes con dados de tenreira |
Brocoli salteado con salmón
e pataca |
Bacallo a prancha
con salteado de cabaciña, berenxena e cenoria |
Verduras guisadas con dados de lombo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
29/04/2024 |
30/04/2024 |
01/05/2024 |
02/05/2024 |
03/05/2024 |
CREMA DE VERDURAS |
SOPA DE PASTA |
|
|
|
TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ INTEGRAL |
PUCHERO DE POLO CON PATACAS E VERDURAS |
|||
IOGUR NATURAL |
PERA |
|||
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
||
Vaso de leite, cereais de avena e froita |
Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite de oliva.
Froita |
|
|
|
Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña |
Cabaciña rechea
de atún con arroz integral |
|
|
|
Froita |
Lácteo |
|||
|
||||
|
||||
|
Alimentación Saludable
Gallega garante que estes
menús foron planificados segundo
as indicacións da Xunta de Galicia e
van ser elaborados con materias
primas de 1ª calidade
Revisado por: Patricia Castán Machio Diplomada en Dietética y Nutrición Humana Nº de Colegiada: MAD00388
Comentarios
Publicar un comentario