" Menú Abril "

 

                      

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

01/04/2024

02/04/2024

03/04/2024

04/04/2024

05/04/2024

 

 

SOPA DE FIDEOS

 

CREMA DE COLIFLOR E MAZA

 

LENTELLAS VEXETAIS

 

CREMA DE CENORIA

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

TORTILLA DE PATACA

 

GUISO DE PORCO CON PATACAS

 

POLO O ALLO

 

FIDEOS GUISADOS CON ATÚN

 

 

LEITUGA E TOMATE

 

 

ARROZ INTEGRAL

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

LARANXA

 

PLATANO

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e

peituga de pavo. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite. Tostas de xamón serrano. Froita

 

 

Brocoli salteado con bacallao e pataca

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Peixe o forno con arroz integral

 

Tortilla de francesa con patacas e verduras

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

08/04/2024

09/04/2024

10/04/2024

11/04/2024

12/04/2024

 

CREMA DE CABACIÑA

 

GARAVANZOS ESTUFADOS

 

SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS

 

CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL

 

CALDO VEXETAL

 

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

 

TORTILLA DE ATÚN

 

 

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

 

PESCADA A GALEGA

 

 

XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO

 

 

ENSALADA DE LEITUGA, CENORIAS E OLIVAS

 

ARROZ

 

BROCOLI O VAPOR CON PATACAS

 

ARROZ

 

PERA

 

MANDARINA

 

KIWI

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamon serrano. Froita

Vaso de leite, panc con aciete de oliva e queixo

fresco. Froita

 

Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña

 

Ensalada de polo

 

Salmón o forno salteado con verduras e patacas

 

Verduras guisadas con dados de lombo

 

Tortilla de berenxena con ensalada de tomate

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Froita

15/04/2024

16/04/2024

17/04/2024

18/04/2024

19/04/2024

 

 

SOPA DE CABELLIN

 

 

FABAS ESTUFADAS

 

 

CREMA DE XUDIAS

 

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

 

 

TALLARINS CON TOMATE

 

FILETE DE PESCADA EN SALSA DE TOMATE E ALBAHACA

 

 

RAGOUT DE PORCO CON PATACAS

 

 

FIDEUA DE POLO

 

 

TORTILLA DE PATACA

 

 

XARDA A MARIÑEIRA

 

ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS

 

 

 

ENSALADA DE LEITUGA, CEBOLA, MILLO E CENORIA

 

BRECOL E CENORIA

 

MAZA

 

KIWI

 

PLATANO

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita

Iogur natural, bolachas de avena con plátano. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

 

Minestra de verduras con taquiños de tenreira

 

Tortilla francesa con ensalada variada

 

Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena

 

Fideos con lomo e verduras

 

Escalope de pavo con xardiñeira e pataca

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

22/04/2024

23/04/2024

24/04/2024

25/04/2024

26/04/2024

 

CREMA DE CABAZA

 

MINESTRA SALTEADA CON XAMÓN

 

SOPA DE VERDURAS

MACARRONS INTEGRAIS CON CHOURIZO

 

SOPA DE ESTRELIÑAS

 

POLO AS FINAS HERBAS

 

XURELO O FORNO

 

LOMBO ASADO

 

LENTELLAS ESTUFADAS CON POLO

 

PESCADA O FORNO

 

PATACAS GUISADAS

 

CODIÑOS

 

ARROZ

 

 

LEITUGA E TOMATE

 

MANDARINA

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

PLATANO

 

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Vaso de leite, pan con xamón cocido. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite. Tostas de xamón serrano.

Froita

Vaso de leite, panc con aciete de oliva e queixo

fresco. Froita

 

 

Ensalada de atún e pataca cocida

 

 

Xudias verdes con dados de tenreira

 

 

Brocoli salteado con salmón e pataca

 

Bacallo a prancha con salteado de cabaciña, berenxena e cenoria

 

 

Verduras guisadas con dados de lombo

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

29/04/2024

30/04/2024

01/05/2024

02/05/2024

03/05/2024

CREMA DE VERDURAS

SOPA DE PASTA

 

 

 

TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ INTEGRAL

PUCHERO DE POLO CON PATACAS E VERDURAS

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

 

 

 

 

 

Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña

 

 

Cabaciña rechea de atún con arroz integral

 

 

 

Froita

Lácteo

 

 

 

 

Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas de calidade

 

Revisado por: Patricia Castán Machio Diplomada en Dietética y Nutrición Humana de Colegiada: MAD00388

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú outubro "

" Menú febreiro "