" Menú marzo "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
26/02/2024 |
27/02/2024 |
28/02/2024 |
29/02/2024 |
01/03/2024 |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
SOPA DE ESTRELIÑAS |
BACALLAO GUISADO
CON PATACAS |
||||
PLATANO |
||||
|
|
|
|
Vaso de leite, pan con xamón
cocido e froita |
|
|
|
|
Xudias verdes con dados de tenreira |
|
|
|
|
Lácteo |
04/03/2024 |
05/03/2024 |
06/03/2024 |
07/03/2024 |
08/03/2024 |
CREMA DE VERDURAS |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
MINESTRA SALTEADA |
SOPA DE PIÑONS |
LENTELLAS A CASEIRA |
MACARRONS CON
BOLOÑESA VEXETAL |
PESCADA EN SALSA
VERDE |
POLO O ALLO |
XARDA A MARIÑEIA |
TORTILLA DE CABACIÑA |
|
PATACAS GUISADAS |
ARROZ INTEGRAL |
BRECOL E CENORIA (con pataca) |
LEITUGA E MILLO |
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
MAZA |
PERA |
KIWI |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, cereais de arroz inflado.
Zume de laranxa natural |
Iogur
natural, pan tostado con tomate e
aceite de
oliva. Froita |
Vaso de leite,
biscoito caseiro. Froita |
Vaso de leite,
bolechas tipo maria con marmelada
e manteiga. Froita |
Vaso de leite. Tostas
de xamón serrano. Froita |
Tortilla de francesa
con patacas e verduras |
Verduras con magro salteado e patacas |
Coliflor salteada con bacallao e pataca |
Lasaña de peixe
e espinacas |
Peixe o forno con arroz integral |
|
|
|
|
|
11/03/2024 |
12/03/2024 |
13/03/2024 |
14/03/2024 |
15/03/2024 |
CALDO GALEGO |
SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS |
FABAS CON VERDURAS |
CREMA DE CABAZA
E CABACIÑA |
XUDIAS VERDES
CON ALLADA E PATACA |
TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON MACARRONS INTEGRAIS |
LOMBO NATURAL
ADUBADO |
TORTILLA DE ATÚN |
TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ |
PESCADA O FORNO |
|
PATACAS ESTUFADAS |
TOMATE NATURAL |
|
ENSALADA DE LEITUGA, MILLO
E CENORIA |
MAZA |
MANDARINA |
PERA |
IOGUR N ATURAL |
PLATANO |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, cereais
de avena e froita |
Iogur natural, pan tostado con tomate e
aceite de oliva. Froita |
Vaso de leite, bolachas tipo maria.
Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite,
pan con xamon
serrano. Froita |
Vaso de leite, panc con aciete de oliva
e queixo fresco. Froita |
Cabaciña rechea de atún e pataca cocida |
Tortilla de berenxena con ensalada de tomate |
Minestra de verduras con taquiños de lombo |
Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña |
Verduras guisadas con dados de lombo |
18/03/2024 |
19/03/2024 |
20/03/2024 |
21/03/2024 |
22/03/2024 |
CREMA DE CENORIA |
LENTELLAS GUISADAS |
CREMA DE XUDIAS |
ESPIRAIS CON TOMATE |
SOPA DE AVE |
XURELO CON
ALLO E PEREXIL |
TORTILLA DE PATACA |
PAELLA DE POLO
CON VERDURAS |
GARAVANZOS CON BACALLAO |
FILETE RUSO
EN SALSA CASTELLANA |
PATACAS O VAPOR |
TOMATE NATURAL |
|
|
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS |
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
MAZA |
PERA |
KIWI |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite,
cereais con mel. Froita |
Vaso de leite,
pan con multicereais con tomate e
aceite de oliva. Froita |
Iogur natural, bolachas de avena con plátano. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita |
Tortilla francesa con ensalada variada |
Fideos con lomo e verduras |
Salmón a prancha con salteado de verduras e patacas |
Minestra de verduras
con taquiños de tenreira |
Ensalada de atún e pataca
cocida |
|
||||
|
||||
|
Comentarios
Publicar un comentario