" Menú marzo "

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

26/02/2024

27/02/2024

28/02/2024

29/02/2024

01/03/2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

SOPA DE ESTRELIÑAS

 

BACALLAO GUISADO CON PATACAS

 

 

 

PLATANO

 

 

 

 

Vaso de leite, pan con xamón cocido e froita

 

 

 

 

 

Xudias verdes con dados de tenreira

 

 

 

 

Lácteo

04/03/2024

05/03/2024

06/03/2024

07/03/2024

08/03/2024

 

CREMA DE VERDURAS

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

 

MINESTRA SALTEADA

 

SOPA DE PIÑONS

 

LENTELLAS A CASEIRA

 

MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

PESCADA EN SALSA VERDE

 

POLO O ALLO

 

XARDA A MARIÑEIA

 

TORTILLA DE CABACIÑA

 

 

PATACAS GUISADAS

 

ARROZ INTEGRAL

 

BRECOL E CENORIA (con pataca)

 

LEITUGA E MILLO

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

 

MAZA

 

PERA

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de

laranxa natural

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con

marmelada e manteiga. Froita

Vaso de leite. Tostas de xamón serrano. Froita

 

Tortilla de francesa con patacas e verduras

 

Verduras con magro salteado e patacas

 

Coliflor salteada con bacallao e pataca

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Peixe o forno con arroz integral

 

 

 

 

 

11/03/2024

12/03/2024

13/03/2024

14/03/2024

15/03/2024

 

CALDO GALEGO

 

SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS

 

FABAS CON VERDURAS

 

CREMA DE CABAZA E CABACIÑA

 

XUDIAS VERDES CON ALLADA E PATACA

 

TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON MACARRONS INTEGRAIS

 

 

LOMBO NATURAL ADUBADO

 

 

TORTILLA DE ATÚN

 

 

TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ

 

 

PESCADA O FORNO

 

 

PATACAS ESTUFADAS

 

TOMATE NATURAL

 

 

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

MAZA

 

MANDARINA

 

PERA

 

IOGUR N ATURAL

 

PLATANO

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de avena e froita

Iogur natural, pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita

Vaso de leite, bolachas tipo maria. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, pan con xamon serrano. Froita

Vaso de leite, panc con aciete de oliva e queixo fresco. Froita

 

Cabaciña rechea de atún e pataca cocida

 

Tortilla de berenxena con ensalada de tomate

 

Minestra de verduras con taquiños de lombo

 

Rapante con patacas e bastonciños de cabaciña

 

Verduras guisadas con dados de lombo

18/03/2024

19/03/2024

20/03/2024

21/03/2024

22/03/2024

 

CREMA DE CENORIA

 

LENTELLAS GUISADAS

 

CREMA DE XUDIAS

 

ESPIRAIS CON TOMATE

 

SOPA DE AVE

 

XURELO CON ALLO E PEREXIL

 

TORTILLA DE PATACA

 

PAELLA DE POLO CON VERDURAS

 

GARAVANZOS CON BACALLAO

 

FILETE RUSO EN SALSA CASTELLANA

 

PATACAS O VAPOR

 

TOMATE NATURAL

 

 

 

ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

 

MAZA

 

PERA

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e

peituga de pavo. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate

e aceite de oliva. Froita

Iogur natural, bolachas de avena con

plátano. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

 

 

Tortilla francesa con ensalada variada

 

 

Fideos con lomo e verduras

 

Salmón a prancha con salteado de verduras e patacas

 

 

Minestra de verduras con taquiños de tenreira

 

 

Ensalada de atún e pataca cocida

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú setembro "

" Menú outubro "

" Menú febreiro "