" Menú outubro "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
30/09/2024 |
01/10/2024 |
02/10/2024 |
03/10/2024 |
04/10/2024 |
Almorzo e cea recomendado. |
ENSALADILLA RUSA |
CREMA CAMPEIRA |
FABAS GUISADAS |
SOPA DE VERDURAS CON FIDEOS |
PESCADA EN SALSA DE PORROS |
LOMBO
ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS |
XURELO
EN SALSA DE LIMÓN |
TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ INTEGRAL |
|
CODIÑOS SALTEADOS |
XARDIÑEIRA |
ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIAS |
|
|
MAZA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
|
|
Vaso de
leite. Cereias.
Froita fresca |
Vaso
de leite.
Pan multicereais
con queixo fresco.
Zume de
laranxa natural |
Iogur
natural. Galletas tipo María.
Froita fresca |
Vaso de
leite. Biscoito
caseiro. Froita
fresca |
|
Minestra de verdura con taquiños de tenreira |
Arroz salteado con taquiños
de bacallao e berenxena |
Chícharos con dados de polo e quinoa |
Pescada a prancha con ensalada de tomate |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
|
07/10/2024 |
08/10/2024 |
09/10/2024 |
10/10/2024 |
11/10/2024 |
ENSALADA MIXTA CON OVO |
LENTELLAS GUISADAS |
SOPA DE PIÑONS |
CREMA DE CENORIA |
PASTA INTEGRAL CON TOMATE |
RAGOUT DE PORCO
CON PATACAS |
XARDA EN SALSA VERDE |
TORTILLA DE PATACA |
POLO ESTROGONOFF |
GARAVANZOS CON CALAMARES |
|
CHICHAROS E CENORIAS |
LEITUGA E TOMATE |
ARROZ |
|
PERA |
LARANXA |
MAZA |
IOGUR NATURAL |
KIWI |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso
de leite.
Cereais de
avena. Froita
fresca |
Vaso
de leite.
Galletas tipo María. Zume de laranxa natural |
Iogur
natural. Pan
tostado con tomate e aceite de
oliva. Froita
fresca |
Vaso
de leite.
Pan con
tomate e xamón serrano.
Froita fresca |
Vaso
de leite.
Torradas con aceite de oliva
e queixo.
Froita fresca |
Lasaña de peixe e espinacas |
Ensalada con dados de polo |
Xudias verdes
con magro e arroz blanco salteado |
Cous cous con salmón
e porros |
Brocoli salteado
con lombo e patacas asadas |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
14/10/2024 |
15/10/2024 |
16/10/2024 |
17/10/2024 |
18/10/2024 |
CREMA DE CABACIÑA |
CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL |
SOPA DE VERDURAS |
LENTELLAS CON CABAZA |
ENSALADA PRIMAVERA |
MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL |
XURELO O FORNO |
ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE |
PESCADA A GALEGA |
XAMONCIÑOS DE POLO
O FORNO |
|
ENSALADA DE LEITUGA
E MILLO |
ARROZ INTEGRAL |
BRECOL O VAPOR (con patacas) |
PATACAS GUISADAS |
MAZA |
IOGUR NATURAL |
PLATANO |
LARANXA |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e peituga
de pavo cocida. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita
fresca |
Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Minestra de verduras con polo e arroz integral |
Tenreira asada con cenoria
e arroz basmati |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Xudias con magro e pataca cocida |
Tortilla de berenxena e arroz integral salteado |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
21/10/2024 |
22/10/2024 |
23/10/2024 |
24/10/2024 |
25/10/2024 |
CALDO GALEGO |
FABAS ESTUFADAS |
CREMA DE VERDURAS |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
MACARRONS INTEGRAIS CON CHAMPIÑONS |
XARDA A MARIÑEIRA |
TORTILLA DE PATACA |
FIDEUA DE POLO |
LOMBO ASADO |
PESCADA EN SALSA DE ALBAHACA |
ARROZ O FORNO |
LEITUGA, CEBOLA, MILLO
E CENORIA |
|
PATACAS ASADAS |
BRECOL CON CENORIA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
MAZA |
KIWI |
LARANXA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite. Cereias de arroz.
Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón cocido. Froita fresca |
Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita
fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo
María. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón
serrano. Froita fresca |
Salteado de tenreira con cenorias e patacas |
Fideos con lombo e verduras |
Rapante a prancha
con xardiñeira e patacas |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Dados de lombo salteado
con xudias |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
28/10/2024 |
29/10/2024 |
30/10/2024 |
31/10/2024 |
01/11/2024 |
SOPA DE FIDEOS |
POTAXE DE LENTELLAS |
CREMA DE CABAZA |
NON LECTIVO |
|
POLO O
ALLO |
GUISO DE BACALLAO |
TORTILLA DE PATACA |
||
ARROZ INTEGRAL |
|
LEITUGA, MILLO E CENORIA |
||
MAZA |
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
||
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
||
Vaso de leite. Cereais con mel. Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e xamón cocido.
Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo
María. Zume de laranxa natural |
|
|
Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida |
Tenreira asada con minestra de verduras |
Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena |
|
|
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
||
|
||||
|
||||
|
Comentarios
Publicar un comentario