" Menú outubro "

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

30/09/2024

01/10/2024

02/10/2024

03/10/2024

04/10/2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

ENSALADILLA RUSA

 

CREMA CAMPEIRA

 

FABAS GUISADAS

 

SOPA DE VERDURAS CON FIDEOS

 

 

PESCADA EN SALSA DE PORROS

 

 

LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

 

XURELO EN SALSA DE LIMÓN

 

TENREIRA GOBERNADA CON ARROZ INTEGRAL

 

CODIÑOS SALTEADOS

 

XARDIÑEIRA

 

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIAS

 

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

PLATANO

 

Vaso de leite. Cereias. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con queixo

fresco. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Galletas tipo María. Froita

fresca

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

 

Minestra de verdura con taquiños de tenreira

 

Arroz salteado con taquiños de bacallao e berenxena

 

Chícharos con dados de polo e quinoa

 

Pescada a prancha con ensalada de tomate

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

07/10/2024

08/10/2024

09/10/2024

10/10/2024

11/10/2024

 

ENSALADA MIXTA CON OVO

 

LENTELLAS GUISADAS

 

SOPA DE PIÑONS

 

CREMA DE CENORIA

 

PASTA INTEGRAL CON TOMATE

 

RAGOUT DE PORCO CON PATACAS

 

XARDA EN SALSA VERDE

 

TORTILLA DE PATACA

 

POLO ESTROGONOFF

 

GARAVANZOS CON CALAMARES

 

 

CHICHAROS E CENORIAS

 

LEITUGA E TOMATE

 

ARROZ

 

 

PERA

 

LARANXA

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de

laranxa natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite

de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón

serrano. Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e

queixo. Froita fresca

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Ensalada con dados de polo

 

Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado

 

Cous cous con salmón e porros

 

Brocoli salteado con lombo e patacas asadas

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

14/10/2024

15/10/2024

16/10/2024

17/10/2024

18/10/2024

 

CREMA DE CABACIÑA

 

CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL

 

SOPA DE VERDURAS

 

LENTELLAS CON CABAZA

 

ENSALADA PRIMAVERA

 

MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

XURELO O FORNO

 

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

PESCADA A GALEGA

 

XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO

 

 

ENSALADA DE LEITUGA E MILLO

 

ARROZ INTEGRAL

 

BRECOL O VAPOR (con patacas)

 

PATACAS GUISADAS

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

 

PLATANO

 

LARANXA

 

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Iogur natural. Galletas de avena con plátano.

Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Minestra de verduras con polo e arroz integral

 

Tenreira asada con cenoria e arroz basmati

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Xudias con magro e pataca cocida

 

Tortilla de berenxena e arroz integral salteado

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

21/10/2024

22/10/2024

23/10/2024

24/10/2024

25/10/2024

 

CALDO GALEGO

 

FABAS ESTUFADAS

 

CREMA DE VERDURAS

 

GARAVANZOS CON ESPINACAS

 

MACARRONS INTEGRAIS CON CHAMPIÑONS

 

XARDA A MARIÑEIRA

 

TORTILLA DE PATACA

 

FIDEUA DE POLO

 

LOMBO ASADO

 

PESCADA EN SALSA DE ALBAHACA

 

ARROZ O FORNO

 

LEITUGA, CEBOLA, MILLO E CENORIA

 

 

PATACAS ASADAS

 

BRECOL CON CENORIA

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

MAZA

 

KIWI

 

LARANXA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón cocido. Froita fresca

Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón serrano.

Froita fresca

 

Salteado de tenreira con cenorias e patacas

 

Fideos con lombo e verduras

 

Rapante a prancha con xardiñeira e patacas

 

Arroz salteado con bacallao e verduras

 

Dados de lombo salteado con xudias

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

28/10/2024

29/10/2024

30/10/2024

31/10/2024

01/11/2024

 

SOPA DE FIDEOS

 

POTAXE DE LENTELLAS

 

CREMA DE CABAZA

 

 

 

 

 

 

NON LECTIVO

 

 

POLO O ALLO

 

GUISO DE BACALLAO

 

TORTILLA DE PATACA

 

ARROZ INTEGRAL

 

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

MAZA

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e xamón cocido. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

 

 

 

Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida

 

Tenreira asada con minestra de verduras

 

Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena

 

 

Lácteo

Froita

Lácteo

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú novembro "

" Menú decembro "