" Menú novembro "

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

04/11/2024

05/11/2024

06/11/2024

07/11/2024

08/11/2024

 

CREMA DE VERDURAS

 

GARAVANZOS CON CHOURIZO

 

SOPA DE FIDEOS

 

PASTA INTEGRAL A NAPOLITANA

 

CREMA DE CABAZA

 

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

XURELO O FORNO

 

TORTILLA DE PATACA

 

PESCADA A GALEGA

 

POLO ASADO

 

ARROZ

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

TOMATE NATURAL

 

PATACAS E BROCOLI

 

PATACAS ASADAS

 

MAZA

 

KIWI

 

PERA

 

IOGUR NATURAL

 

MANDARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan con aceite de oliva e peituga de

pavo cocida. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Galletas de avena con plátano. Froita

fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con aceite de oliva

e tomate. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Cerais. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Xudias con magro e pataca cocida

 

Chícharos con dado de polo e quinoa

 

Minestra de verduras con taquiños de tenreira

 

Peixe o forno con cous cous de verduras

Lácteo

Froita

Lácteo

Froita

Lácteo

11/11/2024

12/11/2024

13/11/2024

14/11/2024

15/11/2024

 

ARROZ MILANESA

 

CALDO GALEGO

 

CREMA DE CABACIÑA

 

LENTELLAS ESTUFADAS

 

MINESTRA SALEADA CON XAMÓN

 

PESCADA EN SALSA VERDE

 

POLO ESUFADO CON PATACAS

 

BOLOÑESA VEXETAL CON MACARRONS

 

XARDA O LIMÓN

 

LOMBO NATURAL ADUBADO EN SALSA

 

ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE

 

 

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

ARROZ INTEGRAL

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

PLATANO

 

LARANXA

 

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e

peituga de pavo. Zume de laranxa natural

Vaso de leite, cereais con mel. Froita

Vaso de leite, pan con multicereais con tomate e

aceite de oliva. Froita

Iogur natural, bolachas de avena con plátano.

Zume de laranxa natural

Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita

 

Pavo salteado con verduras

 

Tortilla de berenxena con ensalada de tomate

 

Atún salteado con berenxena, cabaciña e patacas

 

Dados de tenerira salteados con minestra salteada

 

Rapante a prancha con pisto de verduras e patacas

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

18/11/2024

19/11/2024

20/11/2024

21/11/2024

22/11/2024

 

CREMA DE CENORIA

 

SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS

 

POTAXE DE LENTELLAS

 

XUDIAS CON ALLADA

 

CREMA DE VERDURAS

 

TORTILLA DE CABACIÑA

 

RAOGUT DE PORCO

 

PESCADA O FORNO

 

POLO AS FINAS HERBAS

 

ATÚN GUISADO CON FIDEOS

 

TOMATE

 

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

ARROZ INTEGRAL

 

 

MANDARINA

 

IOGUR NATURAL

 

PERA

 

MAZA

 

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, cereais de arroz inflado. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite, pan con xamón cocido. Froita

Vaso de leite, bolechas tipo maria con marmelada e manteiga. Froita

 

Vaso de leite. Tostas de xamón serrano. Froita

 

Vaso de leite, biscoito caseiro e frotia fresca

 

Ensalada de pasta e ovo cocido

 

Arroz salteado con taquiños de bacallao e berenxena

 

Tenreira asada con verduras e arroz

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Salteado de polo con quinoa e verduras

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

Froita

25/11/2024

26/11/2024

27/11/2024

28/11/2024

29/11/2024

 

FABAS GUISADAS

 

SOPA DE PIÑONS

 

CREMA CAMPEIRA

 

LENTELLAS A CASEIRA

SOPA DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS

LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

PESCADA EN SALSA DE PORROS

TENREIRA GUISADA CON MACARRONS

 

XURELO EN SALSA DE LIMÓN

 

POLO ASADO

 

XARDIÑEIRA

 

BROCOLI E CENORIA

 

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIAS

 

ARROZ INTEGRAL

LARANXA

MAZA

IOGUR NATURAL

PERA

PLATANO

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite, pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereias. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con queixo fresco.

Zume de laranxa natural

 

Iogur natural. Galletas tipo María. Froita fresca

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Cous cous con salmón e bastonciños de cabaciña

 

Minestra de verdura con dados de magro de porco

 

Taquiños de bacallao e berenxena con patacas

 

Chícharos con dados de polo e quinoa

 

Pescada a prancha con ensalada de tomate

Froita

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú outubro "

" Menú decembro "