" Menú decembro "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
02/12/2024 |
03/12/2024 |
04/12/2024 |
05/12/2024 |
06/12/2024 |
CREMA DE CABACIÑA |
LENTELLAS GUISADAS |
SOPA DE PIÑONS |
CREMA DE CENORIA |
FESTIVO |
MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL |
PESCADA EN SALSA
VERDE |
TORTILLA DE PATACA |
POLO STROGONOFF |
|
|
CHICHAROS E CENORIAS (con patacas) |
TOMATE NATURAL |
ARROZ |
|
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
PERA |
MAZA |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite.
Cereais de avena. Froita fresca |
Vaso
de leite.
Galletas tipo
María. Zume
de laranxa natural |
Iogur
natural. Pan
tostado con
tomate e aceite
de oliva. Froita
fresca |
Vaso
de leite. Pan con tomate e xamón serrano. Froita
fresca |
|
Minestra de verduras con polo e patacas |
Ensalada con dados de polo |
Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado |
Cous cous con salmón e porros |
|
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
|
09/12/2024 |
10/12/2024 |
11/12/2024 |
12/12/2024 |
13/12/2024 |
CREMA DE COLIFLOR E
MAZA |
CODIÑOS CON ALLO
E PEREXIL |
SOPA
DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS |
LENTELLAS CON CABAZA |
XUDIAS CON XAMÓN |
RAGOUT DE PORCO CON PATACAS |
XARDA O FORNO |
ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE |
PESCADA A GALEGA |
XAMONCIÑOS DE POLO
O FORNO |
|
LEITUGA E MILLO |
ARROZ INTEGRAL |
BRECOL O VAPOR
(con patacas) |
ARROZ O FORNO |
LARANXA |
IOGUR NATURAL |
MAZA |
KIWI |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite.
Pan integral con
aceite de oliva
e peituga de pavo cocida.
Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais
con tomate e aceite de oliva.
Froita fresca |
Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de
laranxa natural |
Vaso de
leite. Biscoito
caseiro. Froita
fresca |
Lasaña de peixe e espinacas |
Tenreira asada con cenoria e arroz basmati |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Xudias con magro e pataca cocida |
Tortilla de berenxena con xardiñeria de verduras con pataca |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
16/12/2024 |
17/12/2024 |
18/12/2024 |
19/12/2024 |
20/12/2024 |
CALDO GALEGO |
FABAS ESTUFADAS |
CREMA CAMPEIRA |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
SOPA DE CABELLIN |
XARDA A MARIÑEIRA |
TORTILLA DE PATACA |
FIDEUA DE POLO |
ABADEXO EN SALSA
CEDEIRESA |
LOMBO ASADO |
ARROZ INTEGRAL |
LEITUGA, CEBOLA, MILLO E CENORIA |
|
PATACA PANADEIRA |
ARROZ |
MAZA |
PERA |
PLATANO |
MANDARINA |
CHOCOLATINA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite. Cereias
de arroz. Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón cocido.
Froita fresca |
Iogur
natural. Pan multicereais con tomate e aceite
de oliva. Froita fresca |
Vaso
de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón serrano. Froita fresca |
Salteado de tenreira con cenorias e patacas |
Fideos con lombo e verduras |
Rapante a prancha con xardiñeira e patacas |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Rapante a prancha con ensalada de pataca e tomate |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
|
||||
|
||||
|
Comentarios
Publicar un comentario