" Menú febreiro "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
03/02/2025 |
04/02/2025 |
05/02/2025 |
06/02/2025 |
07/02/2025 |
CREMA DE COLIFLOR E MAZA |
LENTELLAS GUISADAS |
SOPA DE
PIÑONS |
CREMA DE CENORIA |
PASTA INTEGRAL A NAPOLITANA |
RAGOUT DE PORCO CON PATACAS |
XARDA EN SALSA VERDE |
TORTILLA DE PATACA |
POLO ESTROGONOFF |
GARAVANZOS CON CALAMARES |
|
CHICHAROS E CENORIAS (con patacas) |
LEITUGA E TOMATE |
ARROZ |
|
IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
MAZA |
PLATANO |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite. Pan con aceite
de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Galletas de avena con plátano. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan
multicereais con aceite de oliva e tomate. Zume de
laranxa natural |
Iogur natural. Cerais. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Peixe o forno con cous cous de verduras |
Xudias con magro e pataca cocida |
Chícharos con dado de pavo e quinoa |
Minestra de verduras con taquiños de salmón |
Cabaciña rechea con atún e pataca cocida |
10/02/2025 |
11/02/2025 |
12/02/2025 |
13/02/2025 |
14/02/2025 |
CREMA DE CABACIÑA |
CODIÑOS CON
ALLO E PEREXIL |
SOPA DE VERDURAS (con estreliñas) |
LENTELLAS CON CABAZA |
XUDIAS CON XAMÓN |
MACARRONS CON BOLOÑESA VEXETAL |
XURELO O FORNO |
ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE |
PESCADA A GALEGA |
XAMONCIÑOS DE POLO
O FORNO |
|
LEITUGA E MILLO |
ARROZ INTEGRAL |
BRECOL O VAPOR
(con patacas) |
ARROZ |
LARANXA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
KIWI |
MAZA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite,
pan integral con
aceite de oliva
e peituga de pavo. Zume de
laranxa natural |
Vaso de leite, cereais con mel. Froita |
Vaso de leite,
pan con multicereais con tomate e aceite
de oliva. Froita |
Iogur natural, bolachas de avena con plátano. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite, biscoito caseiro. Froita |
Atún salteado con berenxena, cabaciña e patacas |
Pavo salteado con verduras |
Tortilla de berenxena con ensalada de tomate |
Dados de tenerira salteados con minestra salteada |
Rapante a prancha con pisto de verduras e patacas |
17/02/2025 |
18/02/2025 |
19/02/2025 |
20/02/2025 |
21/02/2025 |
SOPA DE
CABELLIN |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
CREMA CAMPEIRA |
FABAS ESTUFADAS |
MACARRONS INTEGRAIS CON CHAMPIÑONS |
XARDA A MARIÑEIRA |
TENREIRA ESTUFADA CON PATACAS |
FIDUEA DE POLO |
TORTILLA DE PATACA |
PESCADA EN SALSA DE TOMATE E ALBAHACA |
ARROZ CON VERDURAS |
|
|
TOMATE |
BRECOL E CENORIA |
PERA |
MANDARINA |
IOGUR NATURAL |
MAZA |
PLATANO |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite,
cereais de arroz inflado. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite, pan con xamón
cocido. Froita |
Vaso de leite,
bolechas tipo maria
con marmelada e manteiga. Froita |
Vaso de leite.
Tostas de xamón serrano. Froita |
Vaso de leite, biscoito caseiro e frotia
fresca |
Chícharos con dados de polo e quinoa |
Taquiños de bacallao e berenxena con patacas |
Cous cous con salmón e bastonciños de cabaciña |
Lasaña de peixe e espinacas |
Tenreira asada con verduras e arroz |
24/02/2025 |
25/02/2025 |
26/02/2025 |
27/02/2025 |
28/02/2025 |
CALDO DE GLORIA |
POTAXE DE LENTELLAS |
CREMA DE CABAZA |
ARROZ MILANESA |
SOPA DE
CABELLIN |
POLO O
ALLO |
GUISO DE BACALLAO |
LOMBO EN SALSA DE PIQUILLOS |
PESCADA O FORNO |
XAMONCIÑO DE POLO
ASADO |
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS |
|
PATACAS GUISADAS |
LEITUGA, MILLO
E CENORIAS |
XARDIÑEIRA |
MAZA |
KIWI |
LARANXA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso de leite,
pan integral con
aceite de oliva
e peituga de pavo. Zume de
laranxa natural |
Vaso de leite.
Cereias. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con queixo
fresco. Zume de laranxa natural |
Iogur natural. Galletas tipo María. Froita fresca |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Taquiños de pescada e berenxena con patacas |
Minestra de verdura con dados de tenreira |
Tortilla francesa con arroz con verduras |
Salteado de polo con quinoa e verduras |
Rapante a prancha con ensalada de tomate |
|
||||
|
||||
|
Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elabora
Comentarios
Publicar un comentario