" Menú abril "
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
31/03/2025 |
01/04/2025 |
02/04/2025 |
03/04/2025 |
04/04/2025 |
Almorzo e cea recomendado. |
MACARRONS INTEGRAIS A NAPOLITANA |
SOPA DE PIÑONS |
CREMA DE CENORIA |
LENTELLAS GUISADAS |
PESCADA EN SALSA VERDE |
TORTILLA DE PATACA |
TENREIRA ESTUFADA CON PATACAS |
FIDEUA DE PEIXE |
|
CHICHAROS E CENORIAS |
ENSALADA DE LEITUGA, TOMATE E CENORIA |
|
|
|
MAZA |
PERA |
LARANXA |
KIWI |
|
|
Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural |
Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita
fresca |
Vaso de leite. Pan
con tomate e xamón serrano. Froita fresca |
Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e queixo. Froita
fresca |
|
Xudias con magro e pataca cocida |
Cous cous con
salmón e porros |
Lasaña de peixe e espinacas |
Minestra de verdura con taquiños de tenreira |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
|
07/04/2025 |
08/04/2025 |
09/04/2025 |
10/04/2025 |
11/04/2025 |
CREMA CAMPEIRA |
CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL |
XUDIAS CON XAMÓN |
LENTELLAS CON CABAZA |
SOPA DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS |
RAGOUT DE PORCO
CON PATACAS |
XURELO O FORNO |
XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO |
PESCADA A GALEGA |
ALBONDEGAS EN SALSA
DE TOMATE |
|
LEITUGA E MILLO |
ARROZ |
BROCOLI O VAPOR (con pataca) |
ARROZ INTEGRAL |
MANDARINA |
IOGUR NATURAL |
MAZA |
PLATANO |
PERA |
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
Vaso
de leite. Pan
integral con aceite
de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite.
Cereais con mel. Froita fresca |
Vaso
de leite. Pan multicereais con
tomate e aceite de oliva. Froita fresca |
Iogur
natural. Galletas de avena con
plátano. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Brocoli salteado con lombo e patacas asadas |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Chícharos con dados de tenreira e quinoa |
Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
14/04/2025 |
15/04/2025 |
16/04/2025 |
17/04/2025 |
18/04/2025 |
VACACIONS SEMANA SANTA |
VACACIONS SEMANA SANTA |
VACACIONS SEMANA SANTA |
VACACIONS SEMANA SANTA |
VACACIONS SEMANA SANTA |
Almorzo e cea recomendado. |
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21/04/2025 |
22/04/2025 |
23/04/2025 |
24/04/2025 |
25/04/2025 |
|
SOPA DE ESTRELIÑAS |
POTAXE DE LENTELLAS |
CREMA DE XUDIAS |
GARAVANZOS CON VERDURAS |
VACACIONS SEMANA SANTA |
FILETE RUSO EN SALSA CASTELLANA |
GUISO DE BACALLAO |
POLO O ALLO |
XURELO O FORNO |
|
PURE DE CENORIA |
|
ARROZ INTEGRAL |
PATACAS O VAPOR CON PEREXIL |
Almorzo e cea recomendado. |
LARANXA |
PERA |
IOGUR NATURAL |
MAZA |
|
Vaso
de leite. Pan integral con
aceite de oliva
e xamón cocido. Froita
fresca |
Vaso
de leite. Galletas tipo María. Zume
de laranxa natural |
Iogur
natural. Torradas con queixo fresco. Froita fresca |
Vaso de leite.
Pan con tomate
e xamón serrano. Froita fresca |
|
Rapante a prancha con xardiñeira e patacas |
Tenreira asada con cous cous de verduras |
Minestra de verduras con polo e arroz integral |
Dados de lombo salteado espinacas, champiñons e cenorias |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
|
28/04/2025 |
29/04/2025 |
30/04/2025 |
01/05/2025 |
02/05/2025 |
CREMA DE VERDURAS |
ARROZ TRES DELICIAS |
SOPA DE FIDEOS |
|
|
MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL |
PESCADA O FORNO |
TORTILLA DE CABACIÑA |
||
|
LEITUGA E TOMATE |
TOMATE NATURAL |
||
IOGUR NATURAL |
KIWI |
MANDARINA |
||
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
||
Vaso
de leite. Pan con aceite
de oliva e peituga de pavo
cocida. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite.
Galletas de avena
con plátano. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con
aceite de oliva
e tomate. Zume de laranxa natural |
|
|
Ensalada de atún e pataca cocida |
Dados de lombo salteado con xudias |
Ensalada con dados de polo |
|
|
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
||
|
||||
|
||||
|
Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias p
Comentarios
Publicar un comentario