" Menú abril "

                                  

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

31/03/2025

01/04/2025

02/04/2025

03/04/2025

04/04/2025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

MACARRONS INTEGRAIS A NAPOLITANA

 

SOPA DE PIÑONS

 

CREMA DE CENORIA

 

LENTELLAS GUISADAS

 

PESCADA EN SALSA VERDE

 

TORTILLA DE PATACA

TENREIRA ESTUFADA CON PATACAS

 

FIDEUA DE PEIXE

 

CHICHAROS E CENORIAS

ENSALADA DE LEITUGA, TOMATE E CENORIA

 

 

MAZA

PERA

LARANXA

KIWI

 

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa

natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de

oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano.

Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e

queixo. Froita fresca

 

 

Xudias con magro e pataca cocida

 

Cous cous con salmón e porros

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Minestra de verdura con taquiños de tenreira

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

07/04/2025

08/04/2025

09/04/2025

10/04/2025

11/04/2025

 

CREMA CAMPEIRA

 

CODIÑOS CON ALLO E PEREXIL

 

XUDIAS CON XAMÓN

 

LENTELLAS CON CABAZA

SOPA DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS

RAGOUT DE PORCO CON PATACAS

 

XURELO O FORNO

 

XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO

 

PESCADA A GALEGA

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

LEITUGA E MILLO

ARROZ

BROCOLI O VAPOR (con pataca)

ARROZ INTEGRAL

MANDARINA

IOGUR NATURAL

MAZA

PLATANO

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Arroz salteado con bacallao e verduras

 

Brocoli salteado con lombo e patacas asadas

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Chícharos con dados de tenreira e quinoa

 

Tortilla francesa con espinacas e pataca cocida

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

14/04/2025

15/04/2025

16/04/2025

17/04/2025

18/04/2025

 

 

 

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

 

 

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

 

 

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

 

 

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

 

 

 

VACACIONS SEMANA SANTA

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21/04/2025

22/04/2025

23/04/2025

24/04/2025

25/04/2025

 

 

SOPA DE ESTRELIÑAS

 

POTAXE DE LENTELLAS

 

CREMA DE XUDIAS

 

GARAVANZOS CON VERDURAS

 

VACACIONS SEMANA SANTA

FILETE RUSO EN SALSA CASTELLANA

 

GUISO DE BACALLAO

 

POLO O ALLO

 

XURELO O FORNO

 

PURE DE CENORIA

 

ARROZ INTEGRAL

PATACAS O VAPOR CON PEREXIL

 

 

Almorzo e cea recomendado.

LARANXA

PERA

IOGUR NATURAL

MAZA

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e xamón cocido. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Torradas con queixo fresco. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano.

Froita fresca

 

 

Rapante a prancha con xardiñeira e patacas

 

Tenreira asada con cous cous de verduras

 

Minestra de verduras con polo e arroz integral

Dados de lombo salteado espinacas, champiñons e cenorias

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

28/04/2025

29/04/2025

30/04/2025

01/05/2025

02/05/2025

 

CREMA DE VERDURAS

 

ARROZ TRES DELICIAS

 

SOPA DE FIDEOS

 

 

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

PESCADA O FORNO

 

TORTILLA DE CABACIÑA

 

LEITUGA E TOMATE

TOMATE NATURAL

IOGUR NATURAL

KIWI

MANDARINA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

Vaso de leite. Pan con aceite de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Galletas de avena con plátano.

Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con aceite de oliva e tomate. Zume de laranxa natural

 

 

 

Ensalada de atún e pataca cocida

 

Dados de lombo salteado con xudias

 

Ensalada con dados de polo

 

 

Froita

Lácteo

Lácteo

 

 

 

 

Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias p

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú outubro "

" Menú novembro "

" Menú decembro "