"Menú marzo"
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MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
03/03/2025 |
04/03/2025 |
05/03/2025 |
06/03/2025 |
07/03/2025 |
Almorzo e cea recomendado. |
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SOPA DE FIDEOS |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
TORTILLA DE PATACA |
POLO ASADO |
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TOMATE NATURAL |
PATACAS ASADAS |
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IOGUR NATURAL |
MANDARINA |
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Iogur natural. Galletas tipo María. Froita
fresca |
Vaso de leite.
Biscoito caseiro. Froita
fresca |
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Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado |
Minestra de verdura con taquiños de tenreira |
Froita |
Lácteo |
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10/03/2025 |
11/03/2025 |
12/03/2025 |
13/03/2025 |
14/03/2025 |
ARROZ MILANESA |
CALDO GALEGO |
CREMA DE CABACIÑA |
LENTELLAS ESTUFADAS |
MINESTRA SALTEADA CON XAMON |
FILETE DE PESCADA EN SALSA VERDE |
POLO ESTUFADO CON PATACAS |
BOLOÑESA VEXETAL CON MACARRONS INTEGRAIS |
XARDA O LIMON |
LOMBO NATURAL ADUBADO EN
SALSA |
ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE |
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LEITUGA, MILLO
E CENORIA |
ARROZ |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
LARANXA |
MAZA |
Almorzo e cea recomendado. |
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Vaso de leite.
Cereais de avena.
Froita fresca |
Vaso
de leite. Galletas tipo María. Zume
de laranxa natural |
Iogur
natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita
fresca |
Vaso de leite.
Pan con tomate
e xamón serrano. Froita fresca |
Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e queixo. Froita
fresca |
Chícharos con dados de tenreira e quinoa |
Lasaña de peixe e espinacas |
Brocoli salteado con lombo e patacas asadas |
Salteado de polo con pasta integral con verduras |
Cous cous
con salmón e porros |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
17/03/2025 |
18/03/2025 |
19/03/2025 |
20/03/2025 |
21/03/2025 |
CREMA DE CENORIA |
SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS |
FABAS ESTUFADAS |
XUDIAS CON ALLADA
E OVO RELADO |
CREMA DE VERDURAS |
TORTILLA DE CABACIÑA |
RAGOUT DE PORCO |
PESCADA A ROMANA |
POLO AS FINAS HERBAS |
ATUN GUISADO
CON FIDEOS |
TOMATE |
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LEITUGA, MILLO
E CENORIA |
ARROZ INTEGRAL |
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MANDARINA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
MAZA |
KIWI |
Almorzo e cea recomendado. |
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Vaso de leite. Pan
integral con aceite
de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite. Cereais
con mel. Froita
fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con
tomate e aceite de oliva. Froita fresca |
Iogur natural. Galletas de avena
con plátano. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Fideos con lombo e verduras |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Tenreira asada con cous cous de verduras |
Rapante a prancha con xardiñeira e patacas |
Dados de lombo
salteado espinacas, champiñons e cenorias |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
24/03/2025 |
25/03/2025 |
26/03/2025 |
27/03/2025 |
28/03/2025 |
GARAVANZOS GUISADOS |
SOPA DE CABELLIN |
CREMA CAMPEIRA |
LENTELLAS A CASEIRA |
SOPA DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS |
LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS |
PESCADA EN SALSA DE PORROS |
ALBONDEGAS EN SALSA
DE TOMATE |
XARDA A GALEGA |
TENREIRA GUISADA CON PATACAS |
XARDIÑEIRA |
BRECOL E CENORIA |
ARROZ INTEGRAL |
ENSALADA DE LEITUGA,
MILLO E CENORIAS |
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LARANXA |
MAZA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
Almorzo e cea recomendado. |
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Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón cocido. Froita fresca |
Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite
de oliva. Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite.
Torradas con aceite
de oliva e queixo. Froita
fresca |
Tortilla de berenxena e arroz integral salteado |
Xudias con magro e pataca cocida |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Minestra de verduras con polo e arroz integral |
Rapante a pancha con verduras asadas |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
31/03/2025 |
01/04/2025 |
02/04/2025 |
03/04/2025 |
04/04/2025 |
CREMA DE CABACIÑA |
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POLO ESTROGONOF |
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ARROZ |
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IOGUR NATURAL |
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Almorzo e cea recomendado. |
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Vaso de leite.
Cereais con mel.
Zume de laranxa
natural |
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Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena |
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Froita |
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Revisado por: Patricia Castán Machio Diplomada en Dietética y Nutrición Humana
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