" Menú maio "

  

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

28/04/2025

29/04/2025

30/04/2025

01/05/2025

02/05/2025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

 

FESTIVO

 

 

 

 

NON LECTIVO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05/05/2025

06/05/2025

07/05/2025

08/05/2025

09/05/2025

 

ARROZ MILANESA

SOPA DE VERDURAS CON ESTRELIÑAS

 

CREMA DE CABACIÑA

 

LENTELLAS ESTUFADAS

MINESTRA SALTEADA CON XAMON

FILETE DE PESCADA EN SALSA VERDE

 

PAVO ESTUFADO CON PATACAS

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

XARDA Ó LIMÓN

LOMBO NATURAL ADUBADO EN SALSA

ENSALADA DE LEITUGA E TOMATE

 

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

ARROZ

LARANXA

PLATANO

MAZA

PERA

IOGUR NATURAL

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano.

Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e queixo. Froita fresca

 

Chícharos con dados de tenreira e quinoa

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Brocoli salteado con lombo e patacas asadas

 

Salteado de polo con pasta integral con verduras

 

Cous cous con salmón e porros

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Froita

12/05/2025

13/05/2025

14/05/2025

15/05/2025

16/05/2025

 

CREMA DE CENORIA

 

ENSALADA TROPICAL

 

FABAS ESTUFADAS

XUDIAS CON ALLADA E OVO RELADO

 

CREMA DE VERDURAS

ATUN GUISADO CON FIDEOS

RAGOUT DE PORCO

PESCADA O FORNO

POLO AS FINAS HERBAS

TORTILLA DE CABACIÑA

 

 

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

 

ARROZ INTEGRAL

 

LEITUGA E TOMATE

MAZA

IOGUR NATURAL

LARANXA

MELOCOTON

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

Dados de lombo salteado espinacas, champiñons e cenorias

 

Arroz salteado con bacallao e verduras

 

Tenreira asada con cous cous de verduras

 

Rapante a prancha con xardiñeira e patacas

 

Fideos con lombo e verduras

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

Lácteo

19/05/2025

20/05/2025

21/05/2025

22/05/2025

23/05/2025

 

CREMA CAMPEIRA

 

SOPA DE PIÑONS

 

ENSALADA PRIMAVERA

 

LENTELLAS A CASEIRA

 

ENSALADILLA CON OVO RELADO

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

PESCADA EN SALSA DE PORROS

TAQUIÑO DE POLO GUISADO CON MACARRONS INTEGRAIS

 

XARDA A GALEGA

LOMBO ASADO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

ARROZ

 

BRECOL E CENORIA (con pataca)

 

ENSALADA DE LEITUGA, MILLO E CENORIAS

 

PURE DE CENORIA

LARANXA

NECTARINA

IOGUR NATURAL

KIWI

MAZA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón cocido. Froita fresca

Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Xudias con magro e pataca cocida

 

Cabacilla rechea con atún e pataca cocida

 

Minestra de verduras con polo e arroz integral

 

Salmón a prancha con minestra de verduras con pataca

Lácteo

Lácteo

Froita

Lácteo

Lácteo

26/05/2025

27/05/2025

28/05/2025

29/05/2025

30/05/2025

 

SOPA DE VERDURAS CON FIDEOS

 

LENTELLAS GUISADAS

 

ENSALADA CON GARAVANZOS

 

CREMA DE CENORIA

 

ENSALADA DE PASTA

 

POLO O ALLO

BACALLAO GUISADO CON PATACAS

 

TORTILLA DE PATACA

ESTUFADO DE PORCO CON ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS

 

PESCADA EN SALSA VERDE

PATACAS ASADAS

 

TOMATE

 

CHICHAROS E CENORIAS

IOGUR NATURAL

KIWI

LARANXA

MAZA

PERA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano.

Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e queixo. Froita fresca

 

Ensalada de atún e pataca cocida

 

Taqueado de lomo salteado con xudias

 

Ensalada con dados de polo

 

Rapante a prancha con ensalada mixta

 

Arroz salteado con taquiños de salmón e berenxena

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

Lácteo

 

 

 

 



Revisado por: Patricia Castán Machio Diplomada en Dietética y Nutrición Humana

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú outubro "

" Menú novembro "

" Menú decembro "