"Menú xuño"
|
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
|
02/06/2025 |
03/06/2025 |
04/06/2025 |
05/06/2025 |
06/06/2025 |
|
ENSALADA PRIMAVERA |
MACARRONS INTEGRAIS CON ALLO E PEREXIL |
XUDIAS CON XAMÓN |
LENTELLAS CON CHOURIZO |
ENSALADA TROPICAL |
|
RAGOUT
DE PORCO CON
PATACAS GUISADAS |
XURELO O FORNO |
XAMONCIÑOS DE POLO
O FORNO |
PESCADA A GALEGA |
ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE |
|
|
ENSALADA DE LEITUGA
E MILLO |
ARROZ |
BRECOL O VAPOR
(con pataca) |
ARROZ |
|
MAZA |
IOGUR NATURAL |
NECTARINA |
PLATANO |
LARANXA |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de leite.
Cereias de arroz.
Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite.
Torradas con xamón
cocido. Froita fresca |
Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de
laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
|
Ensalada de atún e pataca cocida |
Taqueado de lomo salteado con xudias |
Rapante a prancha con ensalada mixta |
Minestra de verdura con taquiños de tenreira |
Cous cous de salmón con berenxena |
|
09/06/2025 |
10/06/2025 |
11/06/2025 |
12/06/2025 |
13/06/2025 |
|
SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS |
CREMA CAMPEIRA |
MINESTRA DE VERDURAS |
ENSALADA CON GARAVANZOS |
ENSALADA DE PASTA |
|
XARDA A MARIÑEIRA |
LOMBO EN SALSA
DE PIQUILLOS |
FIDEUA DE POLO |
TORTILLA DE PATACA |
PESCADA EN SALSA
DE ALBAHACA |
|
PATACA O VAPOR CON PEREXIL |
ARROZ INTEGRAL |
|
TOMATE |
BRECOL E CENORIA |
|
PERA |
MELOCOTON |
IOGUR NATURAL |
MAZA |
KIWI |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de leite.
Cereais de avena. Froita fresca |
Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de
laranxa natural |
Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva.
Froita fresca |
Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano. Froita fresca |
Vaso de leite.
Torradas con aceite
de oliva e queixo.
Froita fresca |
|
Chícharos con dados de tenreira e quinoa |
Lasaña de peixe e espinacas |
Brocoli salteado con bacallao e patacas cocidas |
Salteado de polo con pasta integral con verduras |
Ensalada con dados de polo |
|
16/06/2025 |
17/06/2025 |
18/06/2025 |
19/06/2025 |
20/06/2025 |
|
CREMA DE CENORIA |
SOPA DE
FIDEOS |
ENSALADILLA CON OVO RELADO |
ENSALADA COMPLETA |
CHICHAROS CON XAMÓN |
|
MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL |
PESCADA A ROMANA |
POLO ASADO |
ESTUFADO DE PORCO
CON ARROZ |
ATUN GUISADO CON
FIDEOS |
|
|
LEITUGA, MILLO E CENORIA |
LEITUGA E TOMATE |
|
|
|
LARANXA |
PERA |
KIWI |
NECTARINA |
IOGUR NATURAL |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de leite.
Pan integral con
aceite de oliva
e peituga de pavo cocida.
Zume de laranxa natural |
Vaso de leite.
Cereais con mel. Froita fresca |
Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e
aceite de oliva. Froita fresca |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
Iogur natural. Galletas de avena con
plátano. Zume de laranxa natural |
|
Lombo salteado espinacas, champiñons e cenorias |
Tenreira asada con pisto de verduras |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Rapante a prancha con xardiñeira e patacas |
Salmón a prancha con parrillada de verduras |
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas d
Comentarios
Publicar un comentario