"Menú xuño"

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

02/06/2025

03/06/2025

04/06/2025

05/06/2025

06/06/2025

 

ENSALADA PRIMAVERA

MACARRONS INTEGRAIS CON ALLO E PEREXIL

 

XUDIAS CON XAMÓN

 

LENTELLAS CON CHOURIZO

 

ENSALADA TROPICAL

RAGOUT DE PORCO CON PATACAS GUISADAS

 

XURELO O FORNO

 

XAMONCIÑOS DE POLO O FORNO

 

PESCADA A GALEGA

ALBONDEGAS EN SALSA DE TOMATE

 

ENSALADA DE LEITUGA E MILLO

ARROZ

BRECOL O VAPOR (con pataca)

ARROZ

MAZA

IOGUR NATURAL

NECTARINA

PLATANO

LARANXA

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereias de arroz. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Torradas con xamón cocido. Froita fresca

Iogur natural. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

 

Ensalada de atún e pataca cocida

 

Taqueado de lomo salteado con xudias

 

Rapante a prancha con ensalada mixta

 

Minestra de verdura con taquiños de tenreira

 

Cous cous de salmón con berenxena

09/06/2025

10/06/2025

11/06/2025

12/06/2025

13/06/2025

 

SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS

 

CREMA CAMPEIRA

 

MINESTRA DE VERDURAS

 

ENSALADA CON GARAVANZOS

 

ENSALADA DE PASTA

 

XARDA A MARIÑEIRA

 

LOMBO EN SALSA DE PIQUILLOS

 

FIDEUA DE POLO

 

TORTILLA DE PATACA

 

PESCADA EN SALSA DE ALBAHACA

 

PATACA O VAPOR CON PEREXIL

 

ARROZ INTEGRAL

 

 

TOMATE

 

BRECOL E CENORIA

PERA

MELOCOTON

IOGUR NATURAL

MAZA

KIWI

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

 

Vaso de leite. Cereais de avena. Froita fresca

Vaso de leite. Galletas tipo María. Zume de laranxa natural

Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

Vaso de leite. Pan con tomate e xamón serrano.

Froita fresca

Vaso de leite. Torradas con aceite de oliva e queixo. Froita fresca

 

Chícharos con dados de tenreira e quinoa

 

Lasaña de peixe e espinacas

 

Brocoli salteado con bacallao e patacas cocidas

 

Salteado de polo con pasta integral con verduras

 

Ensalada con dados de polo

16/06/2025

17/06/2025

18/06/2025

19/06/2025

20/06/2025

 

CREMA DE CENORIA

 

SOPA DE FIDEOS

 

ENSALADILLA CON OVO RELADO

 

ENSALADA COMPLETA

 

CHICHAROS CON XAMÓN

 

MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL

 

PESCADA A ROMANA

 

POLO ASADO

 

ESTUFADO DE PORCO CON ARROZ

 

ATUN GUISADO CON FIDEOS

 

LEITUGA, MILLO E CENORIA

LEITUGA E TOMATE

 

 

LARANXA

PERA

KIWI

NECTARINA

IOGUR NATURAL

Almorzo e cea recomendado.

 

 

 

 

Vaso de leite. Pan integral con aceite de oliva e peituga de pavo cocida. Zume de laranxa natural

 

Vaso de leite. Cereais con mel. Froita fresca

Vaso de leite. Pan multicereais con tomate e aceite de oliva. Froita fresca

 

Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca

Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural

 

Lombo salteado espinacas, champiñons e cenorias

 

Tenreira asada con pisto de verduras

 

Arroz salteado con bacallao e verduras

 

Rapante a prancha con xardiñeira e patacas

 

Salmón a prancha con parrillada de verduras

 

 

 

 

Alimentación Saludable Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas d

Comentarios

Entradas populares de este blog

" Menú outubro "

" Menú novembro "

" Menú decembro "