" Menú Decembro "
O último día terán natillas de chocolate en lugar de iogur.
|
LUNS |
MARTES |
MÉRCORES |
XOVES |
VENRES |
|
01/12/2025 |
02/12/2025 |
03/12/2025 |
04/12/2025 |
05/12/2025 |
|
CREMA DE CABACIÑA |
LENTELLAS ESTUFADAS |
SOPA DE VERDURAS CON PIÑONS |
XUDIAS CON OVO RELADO |
PASTA CON TOMATE |
|
MACARRONS INTEGRAIS CON BOLOÑESA VEXETAL |
PESCADA O FORNO |
TORTILLA DE PATACA |
POLO STROGONOF |
POTAXE DE GARAVANZOS CON BACALLAO |
|
|
ENSALADA DE LEITUGA E MILLO |
LEITUGA E TOMATE |
ARROZ |
|
|
MAZA |
MANDARINA |
IOGUR NATURAL |
PERA |
PLATANO |
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso de leite. Cereais
de avena. Froita
fresca |
Vaso de leite.
Galletas tipo María.
Zume de laranxa natural |
Iogur natural. Pan tostado con tomate e aceite de oliva.
Froita fresca |
Vaso de leite.
Pan con tomate
e xamón serrano. Froita
fresca |
Vaso de leite.
Torradas con aceite
de oliva e queixo. Froita
fresca |
|
Lasaña de peixe e espinacas |
Ensalada con dados de polo |
Xudias verdes con magro e arroz blanco salteado |
Cous cous con salmón e porros |
Brocoli salteado con lombo e patacas asadas |
|
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
|
08/12/2025 |
09/12/2025 |
10/12/2025 |
11/12/2025 |
12/12/2025 |
|
|
ENSALADA COMPLETA (leituga, millo, cenoria, pemento
morrón) |
FABAS ESTUFADAS |
SOPA DE CABELLIN |
CREMA CAMPEIRA |
|
FESTIVO |
PUCHERO DE POLO |
PESCADA A GALEGA |
ALBONDEGAS EN SALSA
DE TOMATE |
XURELO O FORNO |
|
|
|
BROCOLI CON CENORIA |
ARROZ INTEGRAL CON VERDURAS |
LEITUGA E TOMATE |
|
Almorzo e cea recomendado. |
IOGUR NATURAL |
LARANXA |
MAZA |
PERA |
|
|
Vaso de leite. Cereais
con mel. Froita
fresca |
Vaso
de leite. Pan multicereais con tomate e aceite
de oliva. Froita fresca |
Iogur natural. Galletas de avena con plátano. Zume de laranxa natural |
Vaso de leite. Biscoito caseiro. Froita fresca |
|
|
Tenreira asada
con cenoria e arroz basmati |
Cabacilla rechea con atún e pataca cocida |
Xudias con magro e pataca cocida |
Tortilla de berenxena e arroz integral salteado |
|
Froita |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
|
|
15/12/2025 |
16/12/2025 |
17/12/2025 |
18/12/2025 |
19/12/2025 |
|
CALDO GALEGO |
GARAVANZOS CON ESPINACAS |
CEMA DE CENORIA |
LENTELLAS A CASEIRA |
|
|
PESCADA A MARIÑEIRA |
TORTILLA DE CABACIÑÁ |
XAMONCIÑOS DE POLO ASADOS |
XARDA EN SALSA VERDE |
POLO O ALLO ARROZ INTEGRAL |
|
ARROZ O FORNO |
TOMATE |
PATACAS ASADAS |
LEITUGA, MILLO
E OLIVAS |
IOGUR NATURAL |
|
MAZA |
PERA |
PLATANO |
MANDARINA |
|
|
Almorzo e cea recomendado. |
|
|
|
|
|
Vaso
de leite. Cereias
de arroz. Zume de laranxa
natural |
Vaso de leite. Torradas con xamón cocido.
Froita fresca |
Iogur
natural. Pan multicereais con tomate e aceite
de oliva. Froita fresca |
Vaso
de leite. Galletas tipo María. Zume
de laranxa natural |
Vaso de leite.
Torradas con xamón
serrano. Froita fresca |
|
Salteado de tenreira con cenorias e patacas |
Arroz salteado con bacallao e verduras |
Rapante a prancha
con xardiñeira e patacas |
Dados de lombo salteado con xudias |
Fideos con lombo e verduras |
|
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Lácteo |
Froita |
|
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
Alimentación Saludable
Gallega garante que estes menús foron planificados segundo as indicacións da Xunta de Galicia e van ser elaborados con materias primas
de 1ª calidade
Revisado por: Patricia Castán Machio Diplomada en Dietética y Nutrición Humana Nº de Colegiad
Comentarios
Publicar un comentario